Blog

Stropdassen trends voorjaar 2021

Welk type stropdas u draagt is niet echt aan trends onderhevig. Het heeft vooral te maken met uw postuur, wat past bij de tijd van het jaar, de gelegenheid en natuurlijk wat u zelf mooi vindt.

Een stropdas combineren met een trui

Til uw dagelijkse outfit naar een hoger niveau en combineer een stropdas met een overhemd onder een trui.

Stropdassen en pochetten voor de feestdagen

Het is gebruikelijk om tijdens de feestdagen uw mooiste outfit uit de kast te trekken. En wij maken deze graag compleet met feestelijke stropdassen en pochetten.

Nieuwe gebreide stropdassen op stropdassenwinkel.be

Omdat stropdassen steeds vaker worden gedragen en ze bij een groot publiek weer populair worden hebben wij ons assortiment polyester stropdassen aangevuld.

Stropdassen zomer trends 2020

In modesteden als Milaan en Parijs kan het kwik hartje zomer ook oplopen tot wel 35 graden. De Fashionable zakenmannen in deze steden zullen te alle tijde een stropdas dragen.

Mondmaskers verplichting verder uitgebreid

U wordt verplicht om vanaf 11 juli ook een mondmasker te dragen in alle overdekte ruimtes waar veel mensen samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan musea, bioscopen, gebedshuizen, concert- en theaterzalen.

Damesstropdassen, hipper dan ooit!

Dat de stropdas een mannenaccessoire zou zijn, is passé! De tijd is aangebroken dat het trendy is voor de dames om weer een pak te dragen.

Uitbreiding van het mondmaskers assortiment

Inmiddels zijn wij al weer enige tijd bezig met het verkopen van stoffen mondmaskers die niet medisch gecertificeerd zijn.

Katoenen mondmasker voor Vaderdag

Nu mondmaskers in het OV verplicht zijn en het niet lang meer duurt voordat het mondmasker niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, wordt het katoenen mondkapje nu...

Mondmaskers. Nieuwe Wiseguy Suspenders Face Wear nu verkrijgbaar

De Pay-off die Wiseguy Suspenders gebruikt is; ‘Never Let You Down’. Ook vandaag de dag, tijdens de Coronacrisis, proberen zij dit waar te maken met hun nieuwe collectie mondmaskers.


Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je stropdas binnen 30 dagen terugsturen
Sinds 2004 de stropdassen specialist in grote aantallen

Betaal veilig online

×