Blog

Nieuwe gebreide stropdassen op stropdassenwinkel.be

Omdat stropdassen steeds vaker worden gedragen en ze bij een groot publiek weer populair worden hebben wij ons assortiment polyester stropdassen aangevuld.

Stropdassen zomer trends 2020

In modesteden als Milaan en Parijs kan het kwik hartje zomer ook oplopen tot wel 35 graden. De Fashionable zakenmannen in deze steden zullen te alle tijde een stropdas dragen.

Mondmaskers verplichting verder uitgebreid

U wordt verplicht om vanaf 11 juli ook een mondmasker te dragen in alle overdekte ruimtes waar veel mensen samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan musea, bioscopen, gebedshuizen, concert- en theaterzalen.

Damesstropdassen, hipper dan ooit!

Dat de stropdas een mannenaccessoire zou zijn, is passé! De tijd is aangebroken dat het trendy is voor de dames om weer een pak te dragen.

Uitbreiding van het mondmaskers assortiment

Inmiddels zijn wij al weer enige tijd bezig met het verkopen van stoffen mondmaskers die niet medisch gecertificeerd zijn.

Katoenen mondmasker voor Vaderdag

Nu mondmaskers in het OV verplicht zijn en het niet lang meer duurt voordat het mondmasker niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, wordt het katoenen mondkapje nu...

Mondmaskers. Nieuwe Wiseguy Suspenders Face Wear nu verkrijgbaar

De Pay-off die Wiseguy Suspenders gebruikt is; ‘Never Let You Down’. Ook vandaag de dag, tijdens de Coronacrisis, proberen zij dit waar te maken met hun nieuwe collectie mondmaskers.

Het verschil maken met de juiste stropdas

De stropdas is maar een klein kledingstuk of eigenlijk is het een modeaccessoire. Toch kunt u meer indruk maken met een stropdas dan u denkt.

Nieuw; Mondmaskers bij Stropdassenwinkel.be

De wereld is aan het veranderen en in verschillende landen is het dragen van een mondkapje vandaag de dag verplicht op openbare plekken waar het erg druk kan zijn en...

Stropdassen trends voorjaar 2020

Elk seizoen zijn er verschillende kleurlijnen die trendy zijn. In 2020 zijn de trends vrij uiteenlopend. Wat onder andere centraal staat dit jaar is de kleur blauw.


Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je stropdas binnen 30 dagen terugsturen
Sinds 2004 de stropdassen specialist in grote aantallen

Betaal veilig online

×