Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Damesstropdassen, hipper dan ooit!

Dames stropdassen2

De damesstropdassen zijn hipper dan ooit. In 2020 moeten de dames vaker in de kast van hun vriend duiken als zij de trends van modehuizen als Prada en Max Mara op de voet willen volgen.


Stropdas een mannenaccessoire?

Dat de stropdas een mannenaccessoire zou zijn, is passé! De tijd is aangebroken dat het trendy is voor de dames om weer een pak te dragen. Voor een eigentijdse en hippe look kies je dan natuurlijk ook voor een stropdas, om het plaatje compleet te maken. Op de catwalk in Milaan showde Prada prachtige oversized pakken die werden afgestyled met luxe stropdassen om de nekken van de vrouwelijke mannequins. Dankzij onder andere dit luxe modehuis mogen we de damesstropdas weer verwelkomen in de garderobes van trendy vrouwen.

De damesstropdas trend

Een stijlstroming in damesmode die u veel ziet in 2020 is de unisex look. Bijvoorbeeld een pak met bijbehorende oversized blazer of een herenoverhemd in combinatie met een rechte broek en hoge taille. Bij deze trend past natuurlijk een stropdas perfect. Aankomend seizoen zien we vooral veel effen stropdassen en wat opvallend is, is dat de dames een smalle tot extra smalle stropdas dragen. Het liefst geknoopt in een kleine en strakke knoop. Een smalle stropdas met kleine knoop zorgt voor een vrouwelijke touch. Dit maakt de look cool en interessant.

Een aantal kleuren voor dames zullen in 2020 populair zijn. Denk hierbij aan bruin, rood, lichtblauw, roze en geel. Combineer deze kleuren ton-sur-ton of juist met een contrasterende kleur. 

Het mode-motto voor 2020 is: “Alles kan worden gedaan, niets hoeft te gebeuren”. Wees wel voorzichtig met het kiezen van prints of patronen voor de damesdas aankomend seizoen. Kiest u voor een patroon? Draag deze dan onder een vest of trui, zodat alleen de knoop zichtbaar is.

Damesstropdassen 2020 blog

Inspiratiebeeld via Pinterest

De damesstropdas niet alleen bij een unisex outfit

Het leuke aan het mode-motto van 2020 is dat alle stijlen door elkaar gedragen mogen worden. Draag bijvoorbeeld een vrouwelijke en zwierige rok met een soepel vallende blouse en een gilet en stijl deze outfit af met een extra smalle stropdas als u voor de meest hippe outfit durft te kiezen! 

Bekijk hier onze dames stropdassen!

Is de damesstropdas compleet nieuw voor u en daarbij het knopen van een stropdas ook? Dan hebben wij alle knopen voor u op een rijtje gezet en uitgelegd aan de hand van een aantal duidelijke afbeeldingen. Hoe u een stropdas knoopt, leest u hier!

Ruim assortiment aan maten. Degelijk materiaalkeuze.
Johan Verbraecken
Goede service, snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke website.
Voor herhaling vatbaar.
Jan Verherstraeten
Mooie service
Johan Godaert
Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck

Betaal veilig online

×