Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

De kerst stropdas

kerst stropdas5

Feestelijkheden vragen om een een feestelijke outfit en aangezien kerst het meest feestelijke event van het jaar is, is het zaak uit te pakken tijdens the most wonderful time of the year. Je kunt twee kanten op gaan, zoals zo vaak in het leven. De foute kant vermijden we liever en dat geldt ook voor je kerst outfit. Dus geen rinkelende kerstdas met flashy lampjes maar wel een stijlvolle das met kerstig patroon. Omdat we met X-mas denken aan behaaglijke haardvuren en warme breisels, hebben wij onze kerst stropdassen uitgevoerd in een heerlijk zacht cosy breisel, zo weggeplukt onder oma’s breinaalden.

Maak kennis met onze kerst stropdassen van 2017:

Rendieren, dennenbomen en kerststerren, want hoe anders ziet de ultieme kerstdas eruit? Uiteraard uitgevoerd in dé alltime favorites kerstkleuren rood en groen en geweven in zuiver wol. Met dit gezellige patroon smelt zelfs je schoonmoeder en wordt het één en al gezelligheid als de kalkoen aangesneden wordt. Zorg wel voor een mooie dasspeld zodat je das niet in de soep komt te hangen! Gebreide kerst stropdas 22,95 €.

foute kerst stropdas

Een subtieler kleurenspel vinden we terug in deze gebreide kerst stropdas, eveneens geweven in pure wol. Want hé, het is tenslotte kerst dus uitpakken mag! Door de antraciet achtergrond kan deze das mooi gedragen worden bij zowel grijze als donkerblauwe pakken. Kerst stropdas : 22,95 €.

kerst vlinderdas

Vlinderstrikje kerst : € 11,95

Als alternatief kun je je kerst kostuum compleet maken met een vlinderstrik. We hebben er twee voor je ontworpen. Een fijn blauw exemplaar bezaaid met zwaaiende kerstmannetjes of een stemmig groen/rood/blauw exemplaar met rendieren, kerststerren en denneboompjes. 

kerst vlinderstrik

Vlinderstrik kerst : € 11,95.

Draag je het hele jaar door al pakken en wil je aankomende kerst casual tegemoet treden? Onze kerstdassen en strikjes laten zich prima met een jeans en wit overhemd combineren. Geen poeha, maar wel die verzorgde touch op een ontspannen manier. Wil je wel all the way gaan? Ga voor een donkerkleurig pak, wit overhemd en steek een pochet in je borstzak. Het aftellen kan beginnen!

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

Leuke strik en vlugge levering
Van Hoeck
Mooie en stevoge btetellen tegen een schappelijke prijs. Goed verpakt en snel gelevetd.
Gert Raeymaekers

Top

Anton

De afhandeling en opvolging verliep heel vlot. 

Martin Vansteenkiste
klaar en duidelijke communicatie, perfecte levering
Chris Kesteleyn
Mooie strikken, goede kwaliteit, handig verpakt en snel geleverd!
Olivier

Betaal veilig online

×