Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

De stropdas. Het meest trendy modeaccessoire. Ook bij de grootste designermerken.

Zomerse vlinderstrikken

De stropdas is hét modeaccessoire dat je als echte fashion liefhebber nu in veelvoud in je kast moet hebben. De meest toonaangevende modehuizen publiceren artikelen waarin ze schrijven over de enorme populariteit van de stropdas. 

 

De stropdas als fashion statement

Het Franse modehuis Hermès schrijft in een recent gepubliceerd artikel dat de stropdas in populariteit enorm is toegenomen en dat de stropdas het zelfs wint van de meest iconische handtassen uit de collectie. Naast stropdassen zien zij ook een enorme toename in de verkoop van pochetten, twillies en andere dames sjaals.

De collectie stropdassen van het klassieke modehuis zijn veelal kleurrijk en voorzien van opvallende prints.

Ook wij merken dat kleurrijke stropdassen en stropdassen met opvallende prints als warme broodjes over de toonbank gaan. De stropdas mag anno 2023 weer opvallen en wordt zeker niet meer alleen gedragen naar formele evenementen. De stropdas mag tegenwoordig gewoon weer gedragen worden als echt fashion statement.

Designer stropdassen

Ook de designermerken nemen de stropdas weer volledig op in de nieuwste collecties. En dat is goed nieuws want dat betekent dat de vraag naar dit accessoire weer toeneemt. Merken als Gucci, Giorgio Armani, Dolce & Gabana, Burberry en TOM FORD zijn hierbij de echte voorlopers. We zien bij deze designer stropdassen vooral de bekende klassieke dessins, zoals polkadot, geruite stropdassen of stropdassen met een subtiel logo dessin. Eigenlijk komen alle stropdassen met een bijpassende pochet om zo je look helemaal af te maken.

Ben jij nog niet klaar voor een designer stropdas of laat jouw portemonnee dat (nog) niet toe? Neem dan snel een kijkje in onze shop. Bij ons koop je namelijk stropdassen van designer kwaliteit, maar dan voor een veel betere prijs!

Trendy stropdassen

Naast stropdassen met dessins en opvallende kleuren zijn ook stropdassen met een andere structuur dan zijde erg populair. Denk hierbij aan linnen stropdassen en gebreide stropdassen. Gebreide stropdassen uit polyester zijn hierbij vooral erg geliefd en dat is  geheel te begrijpen als je ziet wat het effect is van een eigentijds breisel op een klassiek accessoire is. Deze gebreide stropdassen geven het accessoire een jonge en trendy uitstraling waardoor het ook voor de jongere generatie heel verleidelijk is om dit accessoire te combineren bij een trendy outfit.

Mooie service
Johan Godaert
Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René

Betaal veilig online

×