Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

De witte stropdas

witte stropdas

Eigenlijk zou elke man minstens één witte stropdas in zijn garderobe moeten hebben hangen. Niet voor dagelijks gebruik, want een witte das is geen typische business stropdas die je naar kantoor draagt. Het is juist een das waarmee je jezelf onderscheidt en op een simpele manier een unieke twist aan je outfit geeft. De ideale stropdas dus voor borrels met vrienden, misschien wel tijdens een first date, naar een bruiloft en tegenwoordig is het razend populair om een witte stropdas naar een begrafenis te dragen. Hij is netjes en gekleed, maar toch heel bijzonder en minder stijf dan een donkerblauwe variant.

Combinaties

Kies bijvoorbeeld een smalle witte stropdas naar trendy gelegenheden of draag een gebreid exemplaar voor een fashionable accent. Hij laat zich uitstekend dragen op een wit en lichtblauw overhemd. Wit op wit? Jazeker, dat kan juist! Wil je dat je das er meer uit springt, kies dan voor een zwart overhemd.

Voor een toffe trendy stijl combineer je je witte stropdas met een paar bretels, in wit, kaki of classy nayv. Draag bretels met lederen patten (dus zonder clips) voor een echte gentlemens look.

Heb je een witte stropdas voor je bruiloft nodig? Denk dan ook eens aan de varianten op wit. Een ivoorwitte stropdas bijvoorbeeld staat uitstekend bij je kostuum als je aanstaande ook voor een ivoorwitte jurk heeft gekozen.

 witte stropdas kopen

Witte zijden stropdas

Ben je wat langer van stuk? Kies dan voor onze witte stropdas XL. Deze meet 160 cm en is ook ideaal voor mannen met een wat forser postuur. Voor de kinderen hebben wij een speciale collectie kinderstropdassen, combineer een witte stropdas voor je kind eens met een mooi wit pochet voor een super stijlvol resultaat.

Goedkope witte stropdassen

Wil je een goedkope witte stropdas kopen, bijvoorbeeld voor een eenmalig feestje, voor je studentenvereniging of misschien wel voor carnaval? Kies dan voor een polyester variant. Deze zijn veel goedkoper dan een witte zijden stropdas en het grote voordeel daarnaast is dat ze zich ook nog eens goed laten reinigen. Ook bij Hema, Zeeman en C&A kun je vaak een goedkope das scoren. Voor een formele en serieuze gelegenheden raden we je overigens wel een zijden exemplaar aan, deze bezit een rijke uitstraling en geeft je overhemd en pak een instant luxe touch.

Bekijk ook

kinderstropdassen2

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Zeer goede ,duidelijke en uitgebreide catalogus. Goede service en marktconforme prijzen.
Van der Maat Luv
zeer tevreden
Philip Boden
Goede service, handige website.
Jeroen Pauwels
vlotte en correcte bediening
Ghislain Penders
een heel goede service ; mijn producten bretels zijn van uitstekende kwaliteit
een aanrader om te winkelen
Maria Timmermans
Snelle en correcte levering. Heel goede kwaliteit.
Joost Meulewaeter

Betaal veilig online

×