Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Een stropdas combineren met een trui

Stropdas dragen onder een trui klein2

Dat een stropdas gedragen kan worden met alleen een overhemd of in combinatie met een overhemd met een pak is inmiddels wel verleden tijd.

Til uw dagelijkse outfit naar een hoger niveau en combineer een stropdas met een overhemd onder een trui.

Hoe combineert u een stropdas met een trui?

Voor een elegante combinatie, adviseren wij om een stropdas te combineren met een effen overhemd en een bijpassende trui. Draagt u bijvoorbeeld een gebreide trui met verschillende kleuren of een dessin? Dan kunt u een accentkleur kiezen uit de trui en deze terug laten komen in de kleur van de stropdas. Bij voorkeur dan een effen stropdas. Op deze manier klopt uw outfit en maakt gegarandeerd indruk.

Stropdas met overhemd combineren2

Inspiratiebeeld: Pinterest

Welk type stropdas past er onder een trui?

Om een stropdas te combineren met een trui, gaat de voorkeur uit naar een stropdas van een glad materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een zijde of polyester stropdas. De breedte van de stropdas is dan niet van groot belang. Belangrijker is de soort knoop die u gebruikt. Zorg voor een slanke knoop voor een moderne en stijlvolle uitstraling.

Welk type trui combineer je bij een stropdas?

Niet alle tuien dragen comfortabel in combinatie met een stropdas. Kiest u voorkeur een stropdas met een V-hals of een rits in de kraag. Bij deze typen truien is er voldoende ruimte om iedere gewenste stropdas hierbij te combineren. Welke kleur trui u kiest, is natuurlijk helemaal aan u.

Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt
zeer goede kwaliteit
Haesen Flip
Ruime keuze, gemakkelijk om te bestellen, uiterst snelle opvolging, prima contact, super snelle levering binnen de 20 uren in België, prima kwaliteit. Verdient een pluim !
Jacques Vanhalst

Betaal veilig online

×