Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Het verschil maken met de juiste stropdas

Het verschil maken met de juiste stropdas 2

De juiste stropdas kiest u niet zomaar. Welke stropdas past nu het beste bij dat wat u wilt uitstralen. 

De stropdas is maar een klein kledingstuk of eigenlijk is het een modeaccessoire. Toch kunt u meer indruk maken met een stropdas dan u denkt. 

De stropdas kan het verschil maken tussen een nonchalante of geraffineerde uitstraling. Een stropdas dragen naar u werk staat voor kracht, traditie, respect en zelfvertrouwen. Eigenschappen die iedereen wel wil uitstralen na een quarantaineperiode. Het is weer tijd om indruk te maken op de werkvloer.

Een originele stropdas

Wanneer uw werkomgeving aan de traditioneel kant is en er van u verwacht wordt dat u dagelijks in pak op de werkvloer verschijnt, kunt u natuurlijk helemaal los gaan en uw collectie stropdassen uitbreiden. U kiest dan elke dag een andere stropdas die misschien wel uw humeur weerspiegeld, of stap eens uit uw comfortzone en kies een opvallende stropdas zoals bijvoorbeeld een polkadot dessin in contrasterende kleuren. Gaat u liever mee in de traditionele sferen van het bedrijf, kies dan bijvoorbeeld een klassiek gestreepte stropdas maar dan in opvallende kleuren.

De juiste stropdas 

Ben jij een beginner in stropdassenland, dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij het dragen van de juiste stropdas. Let bijvoorbeeld op de lengte van jouw das. Wanneer de stropdas geknoopt is, mag deze niet ver voorbij de tailleband van jouw broek komen maar ook zeker niet te kort geknoopt zijn. Wil je hier meer over weten, we hebben dit hier uitgebreid voor je op een rijtje gezet. Zo sla je de plank niet mis. Een aantal basiskleuren moet elke stropdasdrager wel in zijn kast hebben. Denk bijvoorbeeld aan blauw of grijs. Twee rustige kleuren die rust en vertrouwen uitstalen.

NL de juiste stropdas

De juiste kwaliteit stropdas

Niet alleen het materiaal waar de stropdas van gemaakt is, is belangrijk. Ook hoe de stropdassen gemaakt zijn. Alle stropdassen die je vindt op stropdassenwinkel.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gevoerd met een zachte vulling dat zorgt voor een luxe en rijke uitstraling. De polyester stropdassen van E.L. Cravatte koop je voordelig en zullen garant staan voor veel draagplezier. Ben jij opzoek naar een zijde stropdas met een luxe ribstructuur, dan vind je hier een grote selectie aan kleuren in verschillende breedtes en lengtes.

Top 3 best verkochte stropdassen

Bekijk hieronder de 6 best verkochte stropdassen voor aankomend zomer seizoen 2020.

prima kwaliteit ,correcte prijs, gemakkelijk bestellen , vlotte betaling, en levering volgens afspraak .
bedankt.
maurice M.Awouters
Excellente service tegen schitterende prijzen! Alsook zeer snelle levering. We bestellen in de toekomst graag opniew
Tom Taveirne
Supermooie bretels ontdekt op uw website. Mijn man was onmiddellijk overtuigd
Hilde Lanneau
Kwaliteitsvolle das & pochette. Uitstekende service met snelle levering.
Amadeus

Groot kwalitatief aanbod met zeer competitieve prijzen. Daar en boven een zeer snelle en vlotte service.

Karl De Dobbelaere
Ben zeer tevreden over het geleverde vlinderdasje. Duidelijke foto s en correcte beschrijving op de website. Ook zeer snelle levering.
Zeer tevreden dus met mijn aankoop!
meynen patrick

Betaal veilig online

×