Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Katoenen mondmasker voor Vaderdag

Mondmaskers voor vaderdag

21 juni is het weer zo ver. Dan is het Vaderdag. Wat is er nou leuker dan jouw vader een cadeau te geven dat echt helemaal van deze tijd is. Geef uw vader een stoer katoenen mondmasker cadeau en combineer deze met een bijpassende stropdas.


Nu mondmaskers in het OV verplicht zijn en het niet lang meer duurt voordat het mondmasker niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, wordt het katoenen mondkapje nu al gezien als hét nieuwe modeaccessoire!

Combineer een katoenen mondmasker met een stropdas

Met Vaderdag in het vooruitzicht is dit het moment om uw vader de perfecte combinatie cadeau te geven. De mondmaskers van E.L. Cravatte zijn uitgevoerd in klassieke kleuren die uitstekend te combineren zijn bij de zijden stropdassen van E.L. Cravatte. Gaat uw vader dagelijks met het OV naar zijn werk? En draagt hij elke dag een pak naar zijn werk? Dan is hij vast ook gewend om een stropdas te dragen. Draagt uw vader vaak diezelfde blauw gestreepte stropdas? Geef hem dan een blauw mondmasker cadeau in dezelfde kleur. Misschien vind u het zelf wel tijd worden voor een nieuwe stropdas. Geef dan bijvoorbeeld uw vader een trendy roest -kleurige stropdas cadeau met een bijpassend mondmasker

Mondkapjes met bijpassende stropdassen

Voordelen van een wasbaar mondmasker

Medische en disposable of wegwerp mondmasker genoemd, zijn voor kort en eenmalig gebruik. Dit is slecht voor het milieu en u zult bij veelvuldig dragen van een nieuw mondmasker ook veel duurder uit zijn. Katoenen mondmaskers hebben een veel langere levensduur en zijn eenvoudig te wassen tot wel 90 graden. De katoenen mondmaskers van E.L. Cravatte zijn verkrijgbaar in effen klassieke kleuren en daarom eenvoudig te combineren bij iedere outfit.

Katoenen mondmaskers voor dagelijks gebruik

Reist uw vader niet dagelijks met het OV? Dan zal hij waarschijnlijk snel in een situatie verdagen waarin het wellicht wel gewenst is er een te dragen. Juist dan is het prettige om een katoen mondmasker bij de hand te hebben. Geef hem een mondmasker voor Vaderdag, zodat hij deze bij zich kan dragen, of wellicht verdaagd het in het handschoenenkastje van zijn auto. In ieder geval komt hij dan niet voor verrassingen te staan.

Een trendy en stoer katoenen mondkmasker kopen? Je vindt ze hier.

Mooie service
Johan Godaert
Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René

Betaal veilig online

×