Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Kleding en modeaccessoires voor koren

musicians2

Als koor is het van belang om er door de juiste kledingkeuze verzorgd en uniform uit te zien maar tegelijkertijd biedt het de gelegenheid om er met de juiste kledingaccessoires echt uit te springen! Stropdassen, vlinderdassen, sjaals en verdere accessoires gaan hier bij helpen. Bij deze wat tips voor de outfit van uw koor!    

 

Stropdassen & vlinderstrikken

Doorgaans zijn effen stropdassen het meest geschikt als accessoire voor de heer. Een effen das geeft Schermafbeelding 2019 05 14 om 12.02.21namelijk een rustig beeld, daarnaast zijn bij ons ook extra lange stropdassen verkrijgbaar voor heren langer dan 2 meter. Voor optredens met een meer feestelijk karakter, bijvoorbeeld rondom de feestdagen zijn vlinderdassen geschikt voor een feestelijke uitstraling. De stropdas of vlinderdas kan ook nog gecombineerd worden met een pochet om het ‘af’ te maken.    

 

Sjaals

In gemengde koren dragen dames doorgaans geen stropdassen al kunnen dames stropdassen absoluut voor Damen Schawl2een mooi effect zorgen! Doorgaans wordt er echter gekozen voor dames sjaals. Het mooiste effect geeft het om de sjaals voor de dames qua materiaal en kleur af te stemmen op de stropdassen of vice versa.  

Kleurkeuze van accessoires door het jaar heen Het mooie aan accessoires is dat door het jaar heen de kleuren kunnen worden afgestemd op het seizoen, of in het geval van kerkkoren, op de liturgische kalender. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pastelkleuren of paars in het voorjaar of met Pasen, of witte accessoires rondom de kerstdagen. Ook bij gelegenheden zoals bruiloften of begrafenissen zijn witte dan wel zwarte accessoires een goede keuze.  

Stropdassenwinkel.be

Hier bij Stropdassenwinkel.be hebben we een brede collectie van stropdassen, vlinderdassen, sjaals en overige accessoires op voorraad. Wij doen u graag een aanbieding op maat en kunnen vanaf 10 stuks gepersonaliseerde accessoires leveren.

Blog koor3

 

Bekijk ook

Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer vlug geleverd. Deze bretels doen het uitstekend en springen niet los door de brede stevige klemmen.
Guy Triest
Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter
tip top inorde
Mulle Hilde
Snel geleverd en topkwaliteit! Aanrader!
Kris

Betaal veilig online

×