Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Kleding en modeaccessoires voor koren

musicians2

Als koor is het van belang om er door de juiste kledingkeuze verzorgd en uniform uit te zien maar tegelijkertijd biedt het de gelegenheid om er met de juiste kledingaccessoires echt uit te springen! Stropdassen, vlinderdassen, sjaals en verdere accessoires gaan hier bij helpen. Bij deze wat tips voor de outfit van uw koor!    

 

Stropdassen & vlinderstrikken

Doorgaans zijn effen stropdassen het meest geschikt als accessoire voor de heer. Een effen das geeft Schermafbeelding 2019 05 14 om 12.02.21namelijk een rustig beeld, daarnaast zijn bij ons ook extra lange stropdassen verkrijgbaar voor heren langer dan 2 meter. Voor optredens met een meer feestelijk karakter, bijvoorbeeld rondom de feestdagen zijn vlinderdassen geschikt voor een feestelijke uitstraling. De stropdas of vlinderdas kan ook nog gecombineerd worden met een pochet om het ‘af’ te maken.    

 

Sjaals

In gemengde koren dragen dames doorgaans geen stropdassen al kunnen dames stropdassen absoluut voor Damen Schawl2een mooi effect zorgen! Doorgaans wordt er echter gekozen voor dames sjaals. Het mooiste effect geeft het om de sjaals voor de dames qua materiaal en kleur af te stemmen op de stropdassen of vice versa.  

Kleurkeuze van accessoires door het jaar heen Het mooie aan accessoires is dat door het jaar heen de kleuren kunnen worden afgestemd op het seizoen, of in het geval van kerkkoren, op de liturgische kalender. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pastelkleuren of paars in het voorjaar of met Pasen, of witte accessoires rondom de kerstdagen. Ook bij gelegenheden zoals bruiloften of begrafenissen zijn witte dan wel zwarte accessoires een goede keuze.  

Stropdassenwinkel.be

Hier bij Stropdassenwinkel.be hebben we een brede collectie van stropdassen, vlinderdassen, sjaals en overige accessoires op voorraad. Wij doen u graag een aanbieding op maat en kunnen vanaf 10 stuks gepersonaliseerde accessoires leveren.

Blog koor3

 

Bekijk ook

Kwaliteitsvolle das & pochette. Uitstekende service met snelle levering.
Amadeus

Groot kwalitatief aanbod met zeer competitieve prijzen. Daar en boven een zeer snelle en vlotte service.

Karl De Dobbelaere
Ben zeer tevreden over het geleverde vlinderdasje. Duidelijke foto s en correcte beschrijving op de website. Ook zeer snelle levering.
Zeer tevreden dus met mijn aankoop!
meynen patrick
Snelle service en gegarandeerde kwaliteit.
Tilkin Marino
Zeer tevreden van de bretels. .De levering was ook oke . Dus zeer tevreden
herman vandenbempt
we zochten al een poosje naar nieuwe en brede bretellen tot we ons model bij jullie vonden zeer tevreden ook van de snelle aflevering. top.
mia van impe

Betaal veilig online

×