Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Kledingaccessoires voor een bruiloft in 2022

Kledingaccessoires voor een bruiloft in 2024

Fashion items voor een huwelijksfeest in 2022 vind je in onze shop!

Hippe accessoires voor een bruiloft

Het trouwseizoen is in volle gang en dat betekent dat je als bruiloftsgast op zoek mag naar nieuwe kledingaccessoires voor tijdens de bruiloft.

Vaak staat op de uitnodiging van een bruiloft een kleurenthema of stijladvies vermeld. Het bruidspaar hecht hier meestal veel waarde aan. Het is voor de fotomomenten natuurlijk erg leuk als iedereen dezelfde accentkleuren draagt of gekleed is in een zelfde stijl. Dit geeft een eenheid in de foto’s en dat zorgt weer voor een mooi eindresultaat voor wat betreft de foto’s.

Ieder trouwseizoen zien we nieuwe kleurenthema’s. Ook zijn er veel andere steeds weer terugkerende thema’s, zoals als bohemian, retro of festival.

In het huidige trouwseizoen zien we kleurenthema’s voorbijkomen als:

  • Pastel lilac
  • A touch of gold
  • All white
  • Something blue

Voor alle bovengenoemde (kleuren)thema’s ben jij bij ons aan het juiste adres! 

Lila kledingaccessoires  Paarse vlinderstrik trouw trends 2022

Vaak worden kleurenthema’s van bruiloften gelinkt aan de huidige modetrends. Dat maakt het voor iedere gast een stuk eenvoudiger om de juiste kledingaccessoires te vinden bij een kostuum of bepaalde combinatie. Zo merkten we al vroeg dit jaar dat diverse paarstinten een enorme vlucht hebben genomen. Zo vlogen de lavendelkleurige vlinderstrikken in maart al als warme broodjes over de digitale toonbank. Ook lila stropdassen met een bijpassend pochet en dezelfde kleur bretels zijn op dit moment niet aan te slepen.

Paarse accessoires kun je heel eenvoudig combineren bij een beige of donkerblauw kostuum met een wit overhemd. Ook voor dames hebben we prachtige lila accessoires, denk hierbij aan een zijden damesstropdas of een luxe lila sjaaltje die je op diverse creatieve manier kunt dragen.

Wist je trouwens dat de kleur paars symbool staat voor onder andere vertrouwen, creativiteit en inspiratie?

“A touch of gold” doormiddel van de juiste kledingaccessoires

Niet alleen voor een huwelijksfeest is het thema ‘a touch of gold’ geliefd. Zo zijn er ook andere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een (jubileum)feest waarbij dit thema graag gekozen wordt. Een gouden twist kun je heel gemakkelijk toepassen door bijvoorbeeld goudkleurige manchetknopen in de manchetten van je overhemd te steken of te kiezen voor een satijnzijde gouden stropdas met bijpassend pochet.

All white kledingaccessoires

Een “all white” thema is een veel voorkomend thema en ook hier hebben wij dit jaar weer op ingespeeld. Zo hebben wij nieuwe witte linnen accessoires toegevoegd aan ons assortiment. Een witte linnen stropdas, die perfect past bij een fris wit overhemd, is voor een bruiloft met dit thema een zeer geschikt accessoire. Wil je je look helemaal compleet maken, kies dan ook nog voor witte bretels.

Wist je trouwens dat de kleur wit bij een bruiloft volgens de etiquette juist niet geoorloofd is om witte accessoires te dragen? Behalve als er op de uitnodiging expliciet vermeld staat dat het dragen van deze kleur wel mag! Kijk dan ook goed naar de uitnodiging of het begeleidend schrijven. Alleen dan kun je zonder moeite verschijnen in een volledig witte outfit. Is dit niet het geval? Laat dan de kleur wit alleen de kleur zijn die de bruid draagt!

Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe!

Een welbekend gedicht voor de bruid. Dit gedicht is afkomstig uit de Engelse Folklore. Tijdens het huwelijk, draagt de bruid vaak iets oud, iets nieuws, iets dat geleend is van een dierbare en iets blauws dat je vaak terugvindt in de kousenband onder de bruidsjurk. Hiernaast heeft ze dan ook een muntje in haar schoen. Als het thema “something blue” is, kun je uiteraard kiezen voor een volledig blauw kostuum met blauwe accessoires, maar ook een beige kostuum met lichtblauwe accessoires, zoals een lichtblauwe vlinderstrik en bijpassende bretels passen erg goed binnen dit thema. 

Kledingaccessoires en advies op maat 

Ben jij op zoek naar een goed passende kleur voor een accessoire dat perfect past bij de outfit van je partner? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Mail ons je vraag met eventueel de beschikbare informatie en wij voorzien je van een advies dat gebaseerd is op de laatste trends. Wij kennen uiteraard de kneepjes van het vak.

Stijlvolle vlinderstrik, die heel gemakkelijk te bevestigen is.
Roel H.
Top product past perfect
Heel blij mee
cis Van de Looverbosch
Dit is zoals het hoort!
Top service, snelle levering en het allerbelangrijkste goede kwaliteit.
Gerrit Evers
beste ,

vlotte levering en mooi kwalitatief materiaal
van grembergen wilfried
Alles prima!
Mieke Van Cleemput
Snelle en vlotte levering! Een aanrader!
Christel

Betaal veilig online

×