Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Kleurrijke zomer stropdassen

Kleurrijke zomer stropdassen2

Ook in de zomer zijn er talloze gelegenheden waarbij u een stropdas zou kunnen dragen. Welke stropdassen in de zomer van 2023 een echte hit zijn, leest u in dit artikel.

 

Stropdassen in zomerse kleuren

Iedere zomer is het opvallende dat er verschillende kleuren populair zijn. Dit heeft vooral te maken met de trouwtrends. Een bruiloft is namelijk een van de meest voorkomende feestelijke gelegenheden tijdens de zomer. In de zomer van 2023 is het opvallend dat de kleurenthema’s ontzettend uiteen lopen. Van warme en natuurlijke aardetinten tot zachte pastelkleuren. Eigenlijk kunt u op dit moment niet veel fout doen. De trends die we vooral terugzien in de aankopen van een stropdas zijn, terracotta, beige en pistachegroen. Deze aardetinten zijn samen met pastelkleuren zoals lila, oudroze en ijsblauw enorm populair. Niet zo gek, aangezien deze zomerse kleuren heel goed te combineren zijn bij verschillende pakken. Zo fleurt u een beige maatpak snel op met een lila stropdas, of een donkerblauw pak geef je een natuurlijke uitstraling door hier een beige stropdas bij te combineren.

Zomerse materialen

Zomerse materialen 

Heeft binnenkort een feestje en bent u op zoek naar een geschikte stropdas? Dan vraagt u zich misschien af, welk materiaal geschikt is voor de zomer. Bij mooi en warm zomerweer adviseren wij alle materialen behalve wol. Wollen stropdassen zijn meer geschikt voor koudere temperaturen. In de zomer zijn stropdassen van natuurlijke materialen, zoals zijde en linnen erg geliefd. Dit materiaal heeft als eigenschap dat het ademend is en daarom luchtiger draagt dan stropdassen gemaakt van synthetische materialen zoals polyester. Desalniettemin worden polyester stropdassen ook erg vaak gedragen tijdens feestjes, omdat polyester gemakkelijker te reinigen is. En dat is voor de meeste stropdasdragers ook een groot voordeel. Zo hoeft u minder bang te zijn om te morsen.

Stropdassen volgens de laatste trends

Ook de grote designermerken introduceren stropdassen weer volop in hun collecties. Wilt u tijdens een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid echt de show stelen en helemaal up to date zijn? Dan vindt u bij ons ook de laatste trends. Wat vooral opvallend is in de collectie stropdassen bij de grote modehuizen zijn opvallende prints en kleurrijke dessins. Durft u het aan?

De raad opgevolgd van de kleermaker en besteld wat hij ons aanraadde omdat hij de juiste kleur niet meer had. Dus we kennen het product. Zeer tevreden over de service. We weten nu waar we een uitgebreide keuze hebben en zullen er nog gebruik van maken.
Ria Raeymaekers
Stijlvolle vlinderstrik, die heel gemakkelijk te bevestigen is.
Roel H.
Top product past perfect
Heel blij mee
cis Van de Looverbosch
Dit is zoals het hoort!
Top service, snelle levering en het allerbelangrijkste goede kwaliteit.
Gerrit Evers
beste ,

vlotte levering en mooi kwalitatief materiaal
van grembergen wilfried
Alles prima!
Mieke Van Cleemput

Betaal veilig online

×