Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Modekleuren 2022, ook voor uw stropdas!

Modekleuren 2022 ook voor jouw stropdas2

Wilt u uw garderobe alvast een 2022 update geven, vergeet dan ook de stropdas niet!


Het jaar 2021 is bijna ten einde en dat betekent dat wij weer in de trends voor het nieuwe jaar duiken. De makkelijkste manier om met de mode mee te gaan is het veranderen van uw stropdas, of andere kledingaccessoires naar de nieuwe trendkleuren.

Stropdassen in heldergeel, zachtgeel en warmgeel

Geel is een kleur die we in 2022 veel terug zullen zien. Zowel in het vroege voorjaar als tijdens de zomerperiode. U hoeft alleen maar rekening te houden met de tint die past bij het seizoen waarin u de stropdas wenst te dragen. 

Zo kiest u in het vroege voorjaar bijvoorbeeld voor een warme en diep gele tint voor u stropdas. Deze kleur stropdas kunt u goed combineren bij een diepgrijs of donkerblauw kostuum. 

Wanneer de dagen langer worden en de temperatuur stijgt en daarmee de zomer echt zijn intrede doet, combineer u een zachtgele stropdas bij een luchtig wit overhemd. Een linnen stropdas is dan bij uitstek de geschikte das!

Natuur- en aardetinten ook een uitstekende keuze voor een stropdasStropdassentrends 2023

Ook ingetogen kleuren zullen domineren in het modebeeld aankomend jaar. Aardetinten als kiezel- en dieprijs, zacht beige en olijfgroen zullen veelgebruikte tinten zijn. Zo combineer u bijvoorbeeld een donkergrijze stropdas bij een diepgrijs kostuum voor een subtiele ton-sur-ton (toon-in-toon) uitstraling, of haal ditzelfde trucu uit bij een gewaagdere kleur voor een kostuum, olijfgroen. Het kostuum kunt u dan combineren met een fris wit overhemd en een olijfgroene stropdas. Vergeet in dit geval vooral niet wat frisheid toe te voegen aan deze look door een helder wit pochet in de borstzak van u jasu te steken. 

Een stropdas in highlight kleuren

Ook fluoriserende kleuren komen weer terug aankomend jaar, ideaal voor de waaghalzen onder ons als het gaat om de kleur van de stropdas! Het voordeel hierbij is wel dat een stropdas in zo een fluoriserende kleur als appelgroen of fuchsia roze ieder outfit direct opfleurt. Dit soort felle kleuren kuntnen bij veel kostuums gecombineerd worden, zoals beige, donkerblauw, jeansblauw en grijs gaan goed samen met opvallende kleuren.

Trendy materialen combineren

Ook materialen spelen een belangrijke rol als we praten over trends. Zo zien we vooral dat natuur- en aardetinten hand in hand gaan met natuurlijke materialen zoals linnen, wol of zijde. De meer opvallende kleuren worden daarentegen vaak gebruikt in rijke en glanzende stoffen zoals het geval is bij een satijnweving. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een wollen zacht beige stropdas voor een meer natuurlijke en aardse uitstraling en/of voor een fuchsia roze stropdas in satijnzijde voor een echte glamour look!

veel keuze,
mooie kwaliteit,
vriendelijk, makkelijk retourneren en vlug je geld terug.
Bicque Johan
Je krijgt waarvoor je betaald hebt fijne winkel een echte aanraader
Donne
Hier krijg je ,dat waar voor je betaald hebt fijne winkel een echte aanrader
Donne
Ben heel tevreden van jullie.
Top kwaliteit
De Visch Kate
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde stropdas, pochet en manchetknopen. Deze zijn heel mooi! Bedankt voor de goede en snelle service.
Frank Gillot
Mooie kwaliteitsvolle das, mooi smal model en vlot geleverd.
Heel tevreden.
Annelies Decrans

Betaal veilig online

×