Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Mondmaskers. Nieuwe Wiseguy Suspenders Face Wear nu verkrijgbaar

Mondkmaskers BE Wiseguy

Het, inmiddels welbekende, bretelmerk Wiseguy Suspenders heeft zijn ‘Face Wear’ collectie uitgebreid!

Bij Wiseguy Suspenders is men er van overtuigd dat mondmaskers (lees Face Wear), net als in Azië reeds het geval is, kan worden gezien als een nieuw modeaccessoire dat dagelijks gebruikt zal gaan worden.

De Pay-off die Wiseguy Suspenders gebruikt is; ‘Never Let You Down’. Ook vandaag de dag, tijdens de Coronacrisis, proberen zij dit waar te maken met hun nieuwe collectie mondmaskers. De echte fans zijn reeds op de hoogte van de verschillende mondmaskers die al vrij snel via onze webwinkels in Europa beschikbaar zijn gekomen nadat de verplichting voor mondkapjes in het openbaar vervoer bekend werd gemaakt. Na een succesvolle introductie is het merk doorgegaan met het ontwikkelen en produceren van méér verschillende mondmaskers die perfect passen bij het merk en zijn filosofie. Dit heeft geleid tot een eerste uitbreiding van de collectie.

Nieuwe kleuren mondkmaskers

De ‘standaard’ collectie Wiseguy Suspenders mondmaskers is uitgebreid met verschillende nieuwe kleuren. Zo kunt u nu, naast zwart, donkerblauw en legergroen ook kiezen voor kleuren als: camel, bruin, zandkleurig en grijs. De Canvas mondmaskers van Wiseguy Suspenders zijn voorzien van een speciaal opbergvakje voor filters. De filters worden standaard meegeleverd met de mondkapjes.

Mondmasterss met leer

Naast de nieuwe kleuren heeft het merk ook mondkapjes aan haar collectie toegevoegd met leer. Kenners weten dat Wiseguy Suspenders bekend staat om haar hoge kwaliteit lederen bretellen. Vandaar kon het ook niet uitblijven dat het merk mondkapjes zou introduceren voorzien van een lederen stuk. Vanzelfsprekend is er ook gedacht aan de functionaliteit van het mondmaskers en heeft men kleine gaatjes ter hoogte van de neus aangebracht, zodat ademen dor deze katoenen mondkapjes geen probleem is. Ook de katoenen mondmaskers met leer van Wiseguy Suspenders zijn standaard voorzien van een filter opbergvakje. De filters worden standaard meegeleverd.

Katoenen Mondmaskers Multi Pack 

Het is al langers verplicht is om tijdens het reizen in het openbaar vervoer een mondmaskers te dragen en er wordt geadviseerd om voor de heen- en de terugreis een ander mondmaskers te dragen heeft Wiseguy Suspenders een Multi pack geïntroduceerd tegen een scherpere prijs. Er zijn verschillende 3-packs verkrijgbaar waarin de meest verkochte kleuren gecombineerd zijn. Hiernaast is er ook een 3-pack beschikbaar in de kleur zwart.

mondkapje wiseguy suspenders

Handig om te weten 

Alle katoenen, of Canvas, mondkapjes van het merk zijn voorzien van een speciaal opbergvakje waarin men een filter kan plaatsen. De filters worden standaard meegeleverd bij de Wiseguy Face Wear. Naast de meegeleverde filters wordt er ook extra elastiek meegeleverd, zodat men zelf het elastiek kan vervangen als dit wenselijk is. Tevens is het elastiek van de katoenen mondkapjes van Wiseguy Suspenders ook aan te passen. In de zoom zit namelijk het knoopje verborgen, hiermee kun je het elastiek eenvoudig korter maken.

Bekijk hier de volledige collectie mondmaskers van Wiseguy Suspenders.

Filters en elastiek mondkapjes

Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer vlug geleverd. Deze bretels doen het uitstekend en springen niet los door de brede stevige klemmen.
Guy Triest
Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter
tip top inorde
Mulle Hilde
Snel geleverd en topkwaliteit! Aanrader!
Kris

Betaal veilig online

×