Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Mondmaskers verplichting verder uitgebreid

Mondmaskers verplichting verder uitgebreid

Vanaf morgen, 11 juli 2020, wordt de mondmaskers verplichting in België verder uitgebreid. Niet langer is het enkel en alleen verplicht om in het openbaar vervoer of bij een dokters- of kappersbezoek een mondmasker te dragen.


U wordt verplicht om vanaf 11 juli ook een mondmasker te dragen in alle overdekte ruimtes waar veel mensen samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan musea, bioscopen, gebedshuizen, concert- en theaterzalen. 

De uitbreiding is donderdagavond bekend gemaakt door de Belgische premier Sophie Wilmès. De uitbreiding met verplichtingen kan na verloop van tijd worden aangepast, maar het blijft sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen in België.

De nieuwe verplichtingen gelden, net als de eerder aangekondigde verplichtingen, alleen voor volwassenen en personen ouder dan 12 jaar.

Verschillende kleuren maskers 

Op Stropdassenwinkel.be bieden wij reeds vele verschillende kleuren mondmaskers aan. Wij hebben gemerkt dat de maskers steeds meer een accessoire worden dat dagelijks gebruikt wordt. Doordat het reeds sterk aanbevolen wordt ene mondmasker te dragen merken wij dat mensen behoeft hebben aan verschillende kleuren, om de mondmaskers zo te matchen met hun outfit.

Kwaliteit mondmaskers 

De mondmaskers die wij aanbieden op Stropdassenwinkel.be zijn katoenen mondmaskers gemaakt van uitsluitend kwaliteitskatoen waardoor u prettig kunt ademen. De katoenen mondmaskers van E.L. Cravatte produceren wij n samenwerking met verschillende ateliers in Nederland. Hiervoor gebruiken wij veelal katoen van 215 gr./m2 dat normaal gesproken wordt gebruikt voor het vervaardigen van doktersjassen. Onze stoffen mondmaskers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De mondmaskers van E.L. Cravatte voldoen aan de richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad in België en zijn verkrijgbaar mét of zonder mogelijkheid tot het opbergen van een filter. Tevens zijn er mondmaskers voor kinderen verkrijgbaar en hebben wij sinds kort een luxer model toegevoegd dat voorzien is van een neusklem om het stoffen masker nog beter aan te laten sluiten bij de neus. Hiermee wordt ook de kans op het beslaan van de bril geminimaliseerd.

Mondmaskers accessoires mondmasker accessoire2

Nu de mondmaskers steeds vaker gedragen worden, maar nog niet overal verplicht zijn merken wij dat mensen het fijn vinden om het stoffen mondmasker ook af te doen zodra dit geoorloofd en verantwoord is. Hiervoor hebben wij een handig etui beschikbaar waarin u het mondmasker kunt opbergen. De afmetingen van de etui zijn groot genoeg voor ieder mondmasker dat wij aanbieden en kan zelfs gebruikt worden voor de wegwerpmaskers die elders aangeschaft zijn. 

Naast de handige opbergetui hebben wij ook een hulpstukje opgenomen in ons assortiment. Dit hulpstukje zorgt ervoor dat men de elastieken niet achter de oren hoeft te dragen. Uit feedback van onze klanten hebben wij begrepen dat het erg wennen is om ineens elastieken achter de oren te voelen. Hiernaast biedt het ook een uitkomst voor mensen die een gehoorapparaat dragen.

Voor de mondmaskers die een optie hebben om er een filter in op te bergen bieden wij de filters ook los aan. Deze zijn verpakt per twee stuks en kunnen het best vervangen worden bij iedere keer dat u het stoffen masker uit- en weer aandoet of als het filter vochtig is geworden, door veel praten bijvoorbeeld. 

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen en/of opmerkingen hebben kunt u ons gerust contacteren. 

Mocht u als bedrijf, organisatie, vereniging interesse hebben in onze mondmaskers voorzien van uw logo? Geen probleem! Vanaf 10 stuks kunnen wij onze E.L. Cravatte mondmaskers voorzien van uw logo. Laat ons uw wensen weten

Blijf gezond en let op elkaar!

Mooie service
Johan Godaert
Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René

Betaal veilig online

×