Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuw; Mondmaskers bij Stropdassenwinkel.be

Mondmaskers

Bij Stropdassenwinkel.be bieden wij nu ook mondmaskers aan. Mondmaskers van verschillende kwaliteiten en merken. In deze blog zullen wij jullie hier meer over vertellen. 

De wereld is aan het veranderen en in verschillende landen is het dragen van een mondkapje vandaag de dag verplicht op openbare plekken waar het erg druk kan zijn en in het openbaar vervoer. Waar het in Azië zo goed als een vanzelfsprekendheid is volgt nu ook Europa. Na Oostenrijk en Tsjechië is het op dit moment in België en Duitsland ook verplicht en wordt het ten zeerste aangeraden. Het is aannemelijk dat ook andere Europese landen zullen volgen.

Gewoon voor de zekerheid om een ander niet te besmetten. Want het dragen van een mondmaskers, zonder medische certificering helpt niet om jezelf te beschermen tegen het virus, maar is er om het risico op verspreiding van het virus door de drager van het mondmasker te beperken.

Monmaskers be

Verschillende mondmaskers

Naast de medische mondneusmaskers zijn er ook wasbare en daarmee herbruikbare mondkapjes, deze mondmaskers zijn allen niet-medisch. Dergelijke mondmaskers zijn veelal gemaakt van katoen met elastiek. De mondmaskers van E.L. Cravatte zijn gemaakt van 1-laags katoen. Het katoen dat wordt gebruikt voor de mondmaskers is afkomstig van doktersjassen. De mondmaskers zijn verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, zwart, lichtblauw en wit. E.L. Cravatte mondmaskers kunnen worden gewassen op 60 graden en kunnen zelfs een 90 graden was aan. De E.L. Cravatte mondmaskers worden met de hand gemaakt in Nederland.

Naast de mondmaskers van E.L. Cravatte komt ook het bekende bretelsmerk Wiseguy Suspenders met mondmaskers. De mondmaskers van Wiseguy Suspenders zijn gemaakt van Canvas (Canvas staat voor een strak weefsel dat in dit geval van katoen is gemaakt). Canvas wordt daarom ook wel zwaar katoen genoemd. De mondmaskers van Wiseguy Suspenders zijn beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, legergroen en donkerblauw. Deze mondmaskers zijn te wassen op 60 graden en beschikken over een filtermogelijkheid (standaard worden er filters meegeleverd).

Mondmaskers logo

Mondmaskers met logo 

Zoals u van ons gewend bent is het ook mogelijk om de mondmaskers te voorzien van een logo. Vanaf 10 stuks kunnen wij de E.L. Cravatte mondmasker bedrukken met een logo. De levertijd van bedrukte mondmaskers is ongeveer 2 weken. Mocht u interesse hebben in grotere aantallen dan kunnen wij de mondkapjes ook laten borduren met uw logo of speciaal voor u op maat laten maken. De levertijd van op maat gemaakte mondmaskers is ongeveer 4 weken.

Bij op maat gemaakte mondmaskers is het mogelijk om uit verschillende kwaliteiten en materialen te kiezen. Zo is het naast de 1-laags katoenen mondmaskers ook mogelijk om te kiezen voor: 2-laags katoen, 3-laags katoen, 4-laags katoen (met filter), 30% zijde + 70% polyester, 100% polyester en meer. Vraag naar de voorwaarden.

Mondmaskers BE op maat

Mondmaskers in grote aantallen

Vanzelfsprekend zijn de mondmaskers die wij aanbieden ook te verkrijgen in grote aantallen tegen aangepaste prijzen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons.

Wij zijn ons ervan bewust dat er vele vragen zijn over het dragen van een mondmasker. Hiervoor hebben wij een FAQ-pagina gemaakt met een antwoord op de meest voorkomende vragen.

Mocht u hiernaast toch nog vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Blijf gezond en volg de richtlijnen van de overheid!

Bekijk ook

stropdassenmode

Stropdassen Trends 2012

De afgelopen jaren zijn we in een economische recessie belandt. In 2012 zitten we er middenin. Heeft de economische situatie invloed op de mode? Zeker.

Leuke strik en vlugge levering
Van Hoeck
Mooie en stevoge btetellen tegen een schappelijke prijs. Goed verpakt en snel gelevetd.
Gert Raeymaekers

Top

Anton

De afhandeling en opvolging verliep heel vlot. 

Martin Vansteenkiste
klaar en duidelijke communicatie, perfecte levering
Chris Kesteleyn
Mooie strikken, goede kwaliteit, handig verpakt en snel geleverd!
Olivier

Betaal veilig online

×