Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Pochet bruiloft

pochet bruiloft BE

Eén van de leukste dagen van je leven staat voor de deur, binnenkort gaan jullie aan elkaar het ja-woord zeggen. Of je deze dag nu in een intieme kring gaat vieren of er een groot feest van gaat maken, één ding is zeker: je wil jezelf van je beste kant laten zien. Je toekomstige vrouw heeft haar droomjurk al gekozen en jouw pak is ook al gekocht. Je zit alleen nog met de vraag met welke accessoires je jouw outfit nog persoonlijker maakt en welke accessoires je het beste met elkaar kan combineren. Wij helpen je graag verder. Met onderstaande tips creëer je in een oogwenk een fantastische combinatie van trouwkostuum, hemd en accessoires.

Pak, overhemd, stropdas

Bij de keuze van je outfit is het belangrijk om de volgende volgorde te handhaven: pak, overhemd, stropdas en accessoires. Het pak heb je al in je kast hangen. Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap al perfect gezet. Je twijfelt nu nog over de kleur van je overhemd en de daarbij passende accessoires. Je vraagt jezelf: Hoe combineer ik mijn stropdas? Ook onder trouwdassen vind je hiervoor een aantal handige tips.

pak overhemd stropdas bruiloft

Bruiloft accessoires

Bij de keuze van de accessoires voor je bruiloft heb je ontelbaar veel mogelijkheden. Het belangrijkste is dat je accessoires bij je persoonlijkheid passen en dat je ze met plezier draagt. Zelfs de leukste heren accessoires verliezen aan uitstraling als jij er niet gelukkig mee bent.

Bruiloft: stropdas of strik

Draag je in het dagelijkse leven al iedere dag een stropdas en wil je op je eigen bruiloft een keertje iets anders? Draag dan een mooie vlinderstrik in plaats van een das. Een strikje zorgt voor een persoonlijke touch. Je mannelijke gasten zullen waarschijnlijk een stropdas dragen, zo zorg je al door je accessoires dat je opvalt. Vraag je gasten om een stropdas in een bepaalde kleur, passend bij jouw vlinderdas, te dragen. Dit zorgt voor een leuk effect, ook op de foto’s.

Pochet bruiloft

De meest gebruikte kleur voor de pochet voor de bruidegom is gebroken wit of wit. Draag je bijvoorbeeld een wit of gebroken wit overhemd, stem de kleur van de pochet dan hierop af. Met deze combinatie zit je altijd goed. Wil je een wat gewaagder geheel? Kies dan voor een pochet in de kleur van het bruiloftsthema, bijvoorbeeld koraal of lila. Ook kun je de kleur van de stropdas hierop aan laten passen zodat je tot een stemmig geheel van stropdas versus pochet komt. Wil je graag wat meer rust in je outfit, dan kan je ook enkel het pochet laten opvallen en de stropdas rustig van kleur houden. Kies bijvoorbeeld voor een (gebroken) witte stropdas of een stropdas in de kleurtoon van je vest. Met een dasspeld erbij is het plaatje compleet.

Afhankelijk van de vouwtechniek die je gebruikt, zorgt deze voor verschillende uitstralingen en looks. Kijk onder Hoe vouw ik mijn pochet? welke techniek het beste bij jou past. Ga je voor de presidentiële vouwwijze als James Bond of wil je toch liever een andere techniek. Kies dan een van de volgende vouwwijzen: One corner up fold, two corner up fold, three corner up fold of de casual fold. De keuze is aan jouw!

pochet bruiloft 1

Manchetknopen bruiloft

Naast een trouwstropdas en pochet kun je aan extra trouwaccessoires denken als manchetknopen. Kies je voor zilver of goud? Zorg er dan voor dat ook een zilver- of goudkleurig horloge draagt. Voor een speelse touch kun je ook manchetknopen dragen met bijvoorbeeld een afbeelding van een trouwkoppel of een afbeelding van een paar ringen. Tot slot kun je de kleur van je manchetknopen ook laten aansluiten op de themakleur van je bruiloft. Voor meer inspiratie kun je onze manchetknopen collectie bekijken. Ook heel handig: In vrijwel elke kleur van de regenboog hebben wij een matching set stropdas-pochet-manchetknopen-vlinderdas in ons assortiment.

Kijk rustig rond in onze webshops en ook jij hebt binnenkort de perfecte accessoires set voor je bruiloft. Je droomdag kan niet meer stuk! Geniet ervan!

manchetknopen bruiloft

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×