Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Stropdas voor Oud en Nieuw!

Stropdassen voor oud en nieuw2

Knallend het jaar uit met een feestelijk stropdas. Op stropdassenwinkel.be vindt u te gekke stropdassen om 2019 feestelijk af te sluiten! 


Oudejaarsavond viert u graag feestelijk en in stijl. Wat draagt u dit jaar?

Goud is chic! 

Bent u op zoek naar een gouden stropdas? Op Stropdassenwinkel.be vindt u wat u zoekt. De gouden stropdas is verkrijgbaar in diverse tinten goud en verschillende materialen. Dé das die uw outfit met oud en nieuw naar een hoger niveau tilt.

Gouden stropdas3Een goudkleurige das is niet alleen tijdens de laatste avond van het jaar een toepasselijke kleur. Goud is geschikt voor verschillende gelegenheden en ook nog eens eenvoudig te combineren. Ga voor een satijn zijde gouden stropdas voor een op-en-top chique uitstraling, of kies een gouden stropdas in zijde met een fijne ribstructuur als u bijvoorbeeld wilt matchen met uw zoon of dochter. Want er is natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht.

Glitter stropdas 

Wat is er feestelijker dan een glitter stropdas. Heb t u met oudjaarsavond een feestje waar de dresscode feestelijk chic is, dan is een glitterdas in combinatie met uw pak een uitstekende keuze. Kies bijvoorbeeld een zilveren glitterstropdas bij een donkerblauw pak en wit overhemd, voor een frisse en feestelijke look. Ga voor gouden glitters als u echt wilt opvallen deze avond. Een gouden glitter stropdas combineert u eenvoudig bij een zwart pak en bijpassend overhemd.

Wilt u een onvergetelijke indruk achter laten, combineer dan uw glitter stropdas met bijpassende glitter bretellen.

Bent u toch niet zo’n dasdrager? Dan is een glitter vlinderstrik in goud of zilver, misschien meer wat voor u. Bekijk hier het assortiment feestelijke vlinderdassen.

Tot in de puntjes

Met alleen een stropdas, bent u als man natuurlijk nog niet klaar voor de laatste dag van het jaar. Stijl uw feestelijke outfit af met een bijpassende pochet, feestelijke manchetknopen en hippe bretellen.

Bekijk ook

kinderstropdassen2

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

stropdas voor de zomer 2

Welke stropdas kies je deze zomer?

Zijn stropdassen helemaal jouw ding of heb je binnenkort een zomerfeestje waar je in pak en stropdas verwacht wordt? Of misschien wil je ook gewoon een keertje een leuk alternatief...

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×