Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Stropdassen in de trendkleuren voor aankomend fashion seizoen

Groen Stropdassen Blog2

Stropdassen koopt u tegenwoordig het makkelijkste online en daarom vinden wij het belangrijk om u op de hoogte te houden over de trendkleuren voor aankomend modeseizoen.


Stropdassen in inspirerende kleuren

Wie wel vaker zijn kleding en accessoires online koopt, is het misschien wel opgevallen. Er is een flinke verschuiving is ontstaan qua kleurgebruik dit seizoen. Aankomend modeseizoen staat in het teken van felle kleuren. Het lijkt erop dat het roer is omgegooid in modeland. Waar we vorig jaar de focus nog hadden op aardetinten en zachte natuurtinten zijn het nu de felle kleuren die in het middelpunt staan. Hierbij is het geen enkel probleem om deze felle kleuren met elkaar te combineren. We kunnen wel stellen dat iedereen toe is aan een beetje vrolijkheid en vreugde en dat vertalen wij graag naar de keuze van onze kleding en kledingaccessoires. 

Stropdassen zijn hét accessoire bij uitstek om jouw outfit een eigentijdse en trendy twist te geven. 

Groene stropdassen Groene Stropdassen

Felle kleuren zijn in het nieuwe seizoen in de mode, maar wat we vooral terug zien komen is groen. Neem bijvoorbeeld een stropdas in felgroen, deze kunt u goed dragen bij een donkerblauw kostuum. Voor de echte trendzetters onder ons; draag een groen kostuum met een iets feller groene stropdas, gecombineerd met een spierwit overhemd. 

De kleur groen zie u aankomend modeseizoen in verschillende tinten terug en laten wij nu net een breed en diep assortiment hebben met verschillende groene accessoires ;-). 

Roze stropdassen Roze Stropdassen

Naast dat groen een highlight is aankomend seizoen, zullen we ook roze veel terug zien komen. Ook voor deze kleur geldt dat u dit in allerlei tinten kunt toepassen. Draag u graag een donkergrijs pak? Combineer dit dan bijvoorbeeld met een fuchsia roze stropdas in combinatie met een wit overhemd voor een trendy look. Wilt u het nu helemaal afmaken? Denk dan ook eens aan sokken in een bijpassende roze kleur. Wanneer u ook andere accessoires in dezelfde kleur met elkaar combineert, weet u zeker dat dit indruk maakt op u collega’s of vrienden. 

Stropdassen in trendy materialen

Het aankomende zomerseizoen zijn er twee materialen heel opvallend aanwezig. Namelijk linnen en zijde. Beide zijn een natuurlijk materiaal en dat zorgt voor een hoog draagcomfort tijdens de ietwat warmere dagen.

Bekijk hier het assortiment zijde stropdas en laat u inspireren door de diversiteit aan kleuren en dessins.

Leuke strik en vlugge levering
Van Hoeck
Mooie en stevoge btetellen tegen een schappelijke prijs. Goed verpakt en snel gelevetd.
Gert Raeymaekers

Top

Anton

De afhandeling en opvolging verliep heel vlot. 

Martin Vansteenkiste
klaar en duidelijke communicatie, perfecte levering
Chris Kesteleyn
Mooie strikken, goede kwaliteit, handig verpakt en snel geleverd!
Olivier

Betaal veilig online

×