Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Stropdassen trends 2019-2020

stropdassentrends2

Stropdassen, ze zijn er in diverse soorten met verschillende patronen en meestal gemaakt in zijde, polyester, wol, linnen of een combinatie hiervan. Welke stropdas je draagt is natuurlijk aan trends onderhevig.

Al enige tijd zijn smalle stropdassen een grote trend. Steeds vaker zien we dat de stropdassen op meer verschillende manieren gedragen worden en weer door een groter publiek. Ook de bredere stropdas die we in de 90er jaren veel zagen is weer trendy. Wie dus denk dat een brede das uit de mode is, heeft het eigenlijk mis. Welke das u kiest is natuurlijk nog steeds aan uzelf, maar zo nu en dan uw collectie stropdassen een update geven kan natuurlijk geen kwaad.

Voordat u de bezem door ue garderobe haalt, is het belangrijk om te weten welke das nou het beste bij u past.

Smalle stropdassen 

Smalle stropdassen zullen nooit verdwijnen. Waarom niet? De smalle stropdas is geschikt voor een heel groot publiek. In de jaren 50 deed de smalle stropdas al zijn intreden. Tegenwoordig, wordt de 5 cm tot 6,5 cm brede das geassocieerd met een meer casual look. U combineert deze das bijvoorbeeld met uw favoriete spijkerbroek en overhemd. En dan losjes om je nek geknoopt. Op stropdassenwinkel.be is het aanbod smalle stropdassen in zijde groot. De smalle stropdassen zijn er in veel verschillende kleuren.

Extra lange stropdassen

Het Nederlandse merk, E.L. Cravatte heeft XL -stropdassen niet voor niets ontwikkeld. Nederlandse mannen, zijn de langste mannen ter wereld. En ook voor langere mannen is een stropdas met de juiste lengte een welkome aanvulling op zijn garderobe. De extra lange stropdas is handig voor mannen met een lengte vanaf 1.95m of met een overhemd/ boordmaat vanaf maat 50 of meer.

damesstropdassen 2019

Stropdassen voor dames 

Het is echt waar, damesmode wordt steeds meer uniseks. Dames maatpakken zijn meer dan ooit terug in het modebeeld. Het liefst tot in de puntjes af –gestyled. Dus inclusief stropdas, pochet en als het even kan ook manchetknopen. Veel vrouwen denken dan direct aan een saai en zakelijk pak waar dan jouw vrouwelijkheid niet wordt geaccentueerd, maar niets is minder waar. Op de catwalk zagen we bij Marc Jacobs en Ralph Lauren al diverse looks met bretels, manchetknopen en stropdassen als een statement accessoire. Tip; draag u stropdas net iets langer dan de etiquette u voorschrijven en stop de punt van de das uw broek. Zo valt de stropdas eleganter langs je lichaam.

1920 colors

Trend kleuren 2019/2020

Nu langzaam de nieuwe collectie binnen druppelt in de meeste modezaken, hebben we een duidelijk beeld van wat de trendkleuren voor aankomend seizoen gaan worden. We kunnen wel veronderstellen dat kleur centraal staat dit seizoen. Denk bijvoorbeeld aan warme tinten als, donkerrood, bordeauxrood, oudroze, aubergine, donkerroze, okergeel en warmoranje. Natuurtinten zoals donkergroen, olijfgroen, lichtbruin, steenblauw en nachtblauw zullen ook niet ontbreken.

Trends op stropdassen gebied gestreepte stropdas2

Dat de stropdas weer in populariteit toeneemt is iets dat zeker is. Een aantal jaar geleden koos men nog
voorzichtig voor een smalle effen stropdas. In 2020 mag de stropdas weer als accent accessoire gedragen worden. Dit betekend dat bijvoorbeeld een wat bredere effen stropdassen en gestreepte stropdassen weer in beeld zijn. Combineer bijvoorbeeld een bordeauxrode gestreepte stropdas met lichtblauw accent bij uw donkerblauwe pak om helemaal up-to-date voor de dag te komen. En wilt u dan ook nog aan de details denken? Knoop deze das dan op de klassieke four-in-hand wijze voor een extra eigentijdse twist. Deze knoop heeft weinig volume en is dus helemaal hip in 2020. Bent u benieuwd hoe u deze knoop uitvoert? Dat leest u dan hier.

Natuurlijk draagt u stropdassen niet alleen maar bij een pak. Zeker tegenwoordig niet. Bent u opzoek naar een wat meer casual exemplaar, dan passen de gebreide en wollen stropdassen heel erg in het modebeeld van nu. Combineer bijvoorbeeld een lichtblauwe gebreide stropdas bij uw favoriete jeans met een witoverhemd en donkerblauwe V-hals trui. De structuur van de gebreide das geeft een leuk accent aan uw dagelijks outfit. Een donkerblauwe wollen stropdas kun je bijvoorbeeld goed dragen bij een casual combinatie met jeans en een colbert. De wollen stropdas heeft net wat meer ruimte nodig om goed tot zijn recht te komen.

Stropdassen trends 19 20 

Wilt u het dit jaar echt goed doen en draagt u een pak of een combinatie met een colbert, vergeet dan niet in de borstzak van uw jasje een pochet te dragen. Het klinkt misschien heel ouderwets, maar een pochet kan tegenwoordig echt niet meer ontbreken! Voor de echte modeliefhebber die durft te mixen en matchen, is bovenstaande kleurenoverzicht een leuke tool om uw pochet contra te dragen met uw stropdas. Dezelfde kleur pochet als de stropdas is natuurlijk ook goed, maar misschien wat saai en niet zoals het hoort. Wilt u toch contrast aanbrengen in uw outfit, dan is een witte pochet altijd een goede en vooral veilige keuze.

 

Afbeeldingen. Bron, Pinterest

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×