Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassentrends 2020 blog2

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillende stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’. Met een nieuwe das creëert u in een handomdraai een nieuwe look die helemaal past binnen de trends voor aankomend voorjaar. 


Stropdas, welke kleur kiest u? 

Elk seizoen zijn er verschillende kleurlijnen die trendy zijn. In 2020 zijn de trends vrij uiteenlopend. Wat onder andere centraal staat dit jaar is de kleur blauw. Dat klinkt misschien wat saai en degelijk maar het is de combinatie van verschillende tinten blauw bij elkaar die het spannend en hip maken. Welke blauwe tint stropdas u kiest, is afhankelijk van wat u draagt. Draagt u een donkerblauw pak, kies dan eens voor een blauw overhemd met een lichtblauwe stropdas.

Tip: combineer verschillende tinten blauw die dicht bij elkaar liggen voor een chique ton-su-ton look.

Naast de ton-sur-ton look, mogen dit jaar de felle kleuren ook niet vergeten worden. Ook hier is de combinatie een belangrijk onderdeel. Wilt u uw pak eigentijds dragen? Combineer dan een beige of zandkleurig pak met een wit overhemd en een hardroze of hardblauwe stropdas. Een extreem contrast zorgt hier voor de moderne uitstraling.

Dassentrends 2020

Stropdas, een trendy breedte 

Stropdassen zijn er in diverse breedtes. In de jaren ’80 waren stropdassen met een breedte van 9 cm of meer hip. Tegenwoordig zie je deze breedte nog weinig. De breedte van je stropdas kies je anno 2020 voornamelijk op gevoel en smaak. Bent u langer dan 1.85 m, dan is een stropdas met een breedte van 7,5 cm een goede keuze. Bent u iets kleiner en slank, dan kunt u ook heel goed kiezen voor een smalle of een extra smalle stropdas. Dit wil niet zeggen, dat dit de vuistregel is, maar eerder een advies om de juiste stropdas te kiezen bij uw postuur en bouw. Bent u iets ‘voller’ kunt u beter kiezen voor een das van 7,5 cm breed. Bent u langer dan 2 meter? Dan adviseren wij een extra lange stropdas te kiezen. Deze stropdassen hebben de reguliere breedte van 7,5 cm, maar hebben een lengte van 165 cm. Ongeveer 15 cm langer dan de overige stropdassen.

Stropdassen in verschillende materialen

In deze tijd waar mensen bewustere keuzes maken met betrekking tot het milieu zien wij dat er meer gekozen wordt voor natuurlijke materialen. Denk hierbij aan linnen stropdassen en zijden stropdassen. Beide soorten zijn gemaakt uit een natuurlijk materiaal.

 

Bent u niet zo’n stropdassen drager? Lees dat hier alles over trendy vlinderstrikken.

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

stropdas voor de zomer 2

Welke stropdas kies je deze zomer?

Zijn stropdassen helemaal jouw ding of heb je binnenkort een zomerfeestje waar je in pak en stropdas verwacht wordt? Of misschien wil je ook gewoon een keertje een leuk alternatief...

Stropdas borduren BE

Stropdas borduren

Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is een stropdas te borduren met een logo. Uiterlijk is dit mogelijk, borduren kent echter twee nadelen.

Mooie service
Johan Godaert
Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René

Betaal veilig online

×