Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Stropdassen trends voorjaar 2021

Stropdassentrends 2022

Welk type stropdas u draagt is niet echt aan trends onderhevig. Het heeft vooral te maken met uw postuur, wat past bij de tijd van het jaar, de gelegenheid en natuurlijk wat u zelf mooi vindt.

 

De kleur van uw stropdas is daarentegen wel onderhevig aan trends. Welke kleuren u dit voorjaar het beste kunt dragen vertellen wij u in dit artikel. 

Oranje en gele stropdassen

Twee accentkleuren die u veel terug gaat zien aankomend voorjaar zijn geel en oranje. Deze twee hoofdkleuren ziet u dan vooral terug in verschillende warme tinten. Denk hierbij aan warm geel, roestkleurig en een pasteltint in geel. Deze kleuren kunt u perfect terug laten komen bij elk kleur pak. Draagt u graag een donkerblauw pak, dan staat in het vroege voorjaar een roestkleurige stropdas hier heel mooi bij. U kunt ook een pastelgele stropdas combineren bij een licht grijs of beige pak voor een frisse voorjaarslook.

Stropdassen in koele tinten 

Wanneer warme kleuren niet uw favoriet zijn, kunt u gelukkig ook kiezen voor trendy koele tinten. Zo zijn ijsblauw en mintgroen modekleuren voor het voorjaar van 2021. Voor een echt hippe look, combineert u een ijsblauwe stropdas bij een wit overhemd en spijkerblauw pak. Een mintgroene stropdas combineert heel mooi bij een lichtgrijs pak.

trendkleuren Strpodassen voorjaar 2021

Koraalkleurige stropdas

Een echte uitschieter in de trendkleuren is dit seizoen de koraalkleurige stropdas. Wij vinden deze kleur geschikt voor iedere gelegenheid en u combineert hem ook nog eens heel eenvoudig bij uw favoriete pak. 

Wilt u deze look helemaal compleet maken? Combineer dan andere accessoires in dezelfde kleur bij uw outfit. Zoals bijvoorbeeld bijpassende sokken of een pochet.

Ben zeer tevreden over mijn bestelling bij strikkenwinkel.be, degene die het strikje mocht ontvangen was er zeer blij mee. Bedankt. Ga zeker nog bestellingen bij jullie doen.

Houtmeyers
Ben zeer tevreden over mijn bestelling bij strikkenwinkel.be, degene die het strikje mocht ontvangen was er zeer blij mee. Bedankt. Ga zeker nog bestellingen bij jullie doen.
Houtmeyers
De bretels die ik bestelde zijn snel geleverd. Ze passen perfect bij mijn smoking (witte bretels) en hebben een geweldige retro look. Ze zijn ook kwaliteitsvol voor de aanvaardbare prijs die ik ervoor betaalde. Goeie aankoop!!!
Pascal De Vuyst
Eeerst ervaring met E.L.Cravatte was prima ; op tijd geleverd -correct verpakt met gebruiksaanwijzing -das van goede kwaliteit !
Wilfried Delanghe

Zeer tevreden en zal er zeker nog bestellen . Heb deze nodig voor de kanselarij van Belgie. Maar jullie site is opgeslagen bij vaste winkels.

Carina Van Der Smissen

Een zeer goede service, snelle reacties en goede medewerking voor ontwerp van bretels.
De bretels zelf zijn zeer kwaliteitsvol.

Sarah

Betaal veilig online

×