Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Stropdassen trends voorjaar 2021

Stropdassentrends 2022

Welk type stropdas u draagt is niet echt aan trends onderhevig. Het heeft vooral te maken met uw postuur, wat past bij de tijd van het jaar, de gelegenheid en natuurlijk wat u zelf mooi vindt.

 

De kleur van uw stropdas is daarentegen wel onderhevig aan trends. Welke kleuren u dit voorjaar het beste kunt dragen vertellen wij u in dit artikel. 

Oranje en gele stropdassen

Twee accentkleuren die u veel terug gaat zien aankomend voorjaar zijn geel en oranje. Deze twee hoofdkleuren ziet u dan vooral terug in verschillende warme tinten. Denk hierbij aan warm geel, roestkleurig en een pasteltint in geel. Deze kleuren kunt u perfect terug laten komen bij elk kleur pak. Draagt u graag een donkerblauw pak, dan staat in het vroege voorjaar een roestkleurige stropdas hier heel mooi bij. U kunt ook een pastelgele stropdas combineren bij een licht grijs of beige pak voor een frisse voorjaarslook.

Stropdassen in koele tinten 

Wanneer warme kleuren niet uw favoriet zijn, kunt u gelukkig ook kiezen voor trendy koele tinten. Zo zijn ijsblauw en mintgroen modekleuren voor het voorjaar van 2021. Voor een echt hippe look, combineert u een ijsblauwe stropdas bij een wit overhemd en spijkerblauw pak. Een mintgroene stropdas combineert heel mooi bij een lichtgrijs pak.

trendkleuren Strpodassen voorjaar 2021

Koraalkleurige stropdas

Een echte uitschieter in de trendkleuren is dit seizoen de koraalkleurige stropdas. Wij vinden deze kleur geschikt voor iedere gelegenheid en u combineert hem ook nog eens heel eenvoudig bij uw favoriete pak. 

Wilt u deze look helemaal compleet maken? Combineer dan andere accessoires in dezelfde kleur bij uw outfit. Zoals bijvoorbeeld bijpassende sokken of een pochet.

Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter
tip top inorde
Mulle Hilde
Snel geleverd en topkwaliteit! Aanrader!
Kris
Alles is prima verlopen
Janssen

Betaal veilig online

×