Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Trendkleuren najaar 2022. Ook voor jouw stropdas.

Trendkleuren 2022 ook voor jouw stropdas2

Ieder seizoen zijn er door diverse trendwatchers een aantal modekleuren uitgekozen die het straatbeeld zullen kleuren. Met dit artikel kan ook u een trendy stropdas dragen in de modekleur(en) van het aankomende seizoen.

Modekleuren worden door diverse trendwatchers altijd onderbouwd met fancy opvallende namen. Laat u hierdoor vooral niet uit het veld slaan. Wij hebben deze modekleuren voor u uitgewerkt in een overzicht met passende kleuren uit ons assortiment. 

Basiskleuren voor jouw kostuum

Ook in basiskleuren zien we ieder jaar weer wat verschuivingen. Zo zien we in het najaar van 2022 vooral lichtere tinten als basis van je outfit. De ietwat falen kleuren zijn onderverdeeld in 5 kleurthema’s. Denk hierbij aan, koel en warm licht beige, antraciet, saliegroen en betongrijs. Ook deze kleuren hebben van de trendwatchers weer opvallende namen gekregen, artic wolf, autumn blond en loden forest. De modekleuren die uw outfit een beetje pit geven zijn vooral geïnspireerd op de jaren ’90 en zijn wat ons betreft zeker verrassend te noemen. 

Basiskleuren:

BASIS KLEUREN F22

 

Midnight – Saffierblauwe StropdasMidnight trendkleur22

De modekleur midnight is een mooie donkerblauwe kleur. De kleur van de nacht bij volle maan, want het is zeker geen nachtblauwe tint. Deze blauw tint is een ietwat zachte donkerblauwe tint die mooi samengaat met grijs. Oscar de la Renta en Loewe gingen u al voor. Kies de stropdas in saffierblauw als u er klaar voor bent om deze trend te volgen. 

Water sprout trendkleur22Waterspout – Aqua Stropdas

Waterspout wat vertaald “waterhoos” is, is een lichte aquakleurige tint dat een chique combinatie kan zijn met een lichtgrijs of donkerblauw kostuum. Bent u opzoek naar een kledingaccessoire in deze kleur, dan adviseren wij de kleur aqua of turquoise uit ons assortiment. 

Samoan Sun – Gele stropdas Samoan Sun trendkleur22

Een warme gele tint die ons doet denken aan een de eerste tekenen van de zonsondergang op een warme herfstdag. Deze gele kleur werd al door Yves Saint Laurent en Gucci gebruikt in de collectie van 2022. Wil jij een accessoire in deze trendy tint, kies dan voor deze gele stropdas.

Lava Falls Trendkleur22Lava Falls – Donkerrode stropdas

Lava Falls is een prachtige diep rode kleur. Een roodtint met een warme bruine ondertoon. Wilt u een stropdas in een tint als lava Falls, dan is de donkerrode stropdas uit ons assortiment de perfecte keuze. Deze kleur laat zich eenvoudig combineren bij een donkerblauw of bruin kostuum. Lava Falls is een typische herfstkleur. 

Rose Violet – Violet Satijnzijde stropdas rose violet trendkleur22

Een opvallende kleur kunt u Rose Violet zeker noemen. Een kleur die erg in het oog springt en misschien niet voor iedereen weggelegd is. Ben t u op zoek naar een stropdas in deze opvallende kleur, dan past onze violet satijnzijde stropdas waarschijnlijk uitstekend bij uw verwachtingen. Durft u het aan?

Martini olive trendkleur22Martini Olive – Stropdas Olijfgroen

De fancy naam dekt de lading wat ons betreft meteen. Een zachte olijfgroene kleur die u ook in ons assortiment kunt terugvinden en niet alleen in de vorm van een stropdas. Al een aantal jaar is deze kleur erg populair en verkrijgbaar in diverse accessoires zoals vlinderdassen, pochetten, manchetknopen en bretellen.

Caramel Café – Lichtbruine Stropdas caramel cafe trendkleur22

Als afsluiter, de mode kleur Caramel Café. Het is een fancy benaming voor camel of lichtbruin. Een warme lichtbruine tint zoals bijvoorbeeld cognac of caramel. Zoekt u een kledingaccessoire in deze kleur, neem dan eens een kijkje bij de onze lichtbruine stropdas. Wat ons betreft een prefecte modekleur voor het najaar van 2022.

 

Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt
zeer goede kwaliteit
Haesen Flip
Ruime keuze, gemakkelijk om te bestellen, uiterst snelle opvolging, prima contact, super snelle levering binnen de 20 uren in België, prima kwaliteit. Verdient een pluim !
Jacques Vanhalst

Betaal veilig online

×