Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Trendy Pochetten! Nieuw op Stropdassenwinkel.be

Trendy pochetten blog2

Bent u op zoek naar trendy pochetten? Op stropdassenwinkel.be vind je het. Pochetten met een hip dessin of grappig motief van Monsieur Pochette.


Pochetten van Monsieur Pochette 

Eerst even voorstellen. Wie is Monsieur Pochette. Monsieur Pochette werd geboren in de jaren 80 en groeide op in Belgie. Het is een sociale jongen die het belangrijk vind om zijn vriendschappen te onderhouden, veel van de wereld te zien en herinneringen te maken met zijn vrienden. Monsieur Pochette draagt graag blazers en kostuums en houdt er nog meer van om te spelen met verschillende materialen, kleuren en prints. Hoe kan dat beter dan met een vrolijke pochet in de borstzak van uw favoriete blazer? Herkent u zichzelf in Monsieur Pochette? Bekijk dan hier de volledige collectie trendy en handgemaakte pochetten

Pochetten met polkadot

Pochetten met een stippen motief/ polkadot of zoals Monsieur het zelf noemt; ‘No balls, no glory’. Verkrijgbaar in rood met donkerblauwe stippen, geel met donkerblauwe stippen, groen met donkerblauwe stippen en wit met donkerblauwe stippen. Deze pochetten zijn handgemaakt van luxe Italiaans zijde en ontworpen in België.

Pochettes de luxe2

PCH-MP-06

Pochetten met voetballers

Monsieur Pochette trapt zelf graag een balletje en kijkt er graag naar voetbalwedstrijden in een goed gezelschap. Vanzelfsprekend heeft hij dan ook een pochet ontworpen met een dessin van voetballers. Deze multicolor pochet is door de diverse kleuren heel eenvoudig te combineren. Bent u ook zo’n voetbal fanaat? Dan wordt dit misschien wel uw favoriet!

Sexy pochetten

Wilt u indruk maken of jouw beste vriend een te gek cadeau geven, dan is de pochet met een sexy pin-up girl zeker een goede optie. De ecru pochet wordt in het midden gesierd door een pin-up girl. Door de verschillende vouwtechnieken kunt u er voor kiezen om de dame niet of natuurlijk juist wel te laten zien. Benieuwd hoe u een pochet moet vouwen? Dat lees je hier.

PCH MP 07

Pochetten met kunst

Het beroemde werk van Monet, De Waterlelies. Wie kent deze schilderijen niet? De verschillende tinten groen en blauw in het schilderij of was het nou een pochet.. zorgen er voor dat deze pochet eenvoudig te combineren is met elke kleur groen of blauw.

Jeans pochetten

Net als uw favoriete jeans, combineer je deze stoere pochet gemaakt van denim heel eenvoudig en past het bij elke kleur blazer. Nog een voordeel, deze denim musthave is alvast voor u voorgevouwen. Zonder enige moeite steekt u deze pochet zo in u borstzak.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×