Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Uitbreiding van het mondmaskers assortiment

uitbreiding mondkapjes blog2

Op Stropdassenwinkel.be wordt het assortiment mondmaskers verder uitgebreid! 

Inmiddels zijn wij al weer enige tijd bezig met het verkopen van stoffen mondmaskers die niet medisch gecertificeerd zijn. Het is inmiddels bekend dat het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht is in het openbaar vervoer en hebben velen zo’n exemplaar, mede door deze verplichting, weten te bemachtigen. Het gebruik van een mond-neusbeschermer is hiermee dan ook niet langer vreemd.

Omdat wij al eind april zijn begonnen met het aanbieden van stoffen mondkapjes hebben veel mensen bij ons katoenen mondmaskers aangeschaft. Door onze kwaliteit, betrouwbaarheid en het feit dat onze stoffen mondkapjes (E.L. Cravatte) in Nederland worden gemaakt hebben wij veel vragen ontvangen over meerdere mogelijkheden met betrekking tot de (pas)vorm en verschillende kleuren van onze katoenen mondmaskers. Vanzelfsprekend zijn wij hier mee aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van ons assortiment.

Mondmaskers in nieuwe kleuren 

Eind april begonnen wij met de E.L. Cravatte katoenen mondmaskers in donkerblauw, zwart, wit en lichtblauw. In samenspraak met onze zakelijke klanten en particuliere klanten hebben wij verschillende kleuren aan ons assortiment toegevoegd. Allereerst oranje, vervolgens blauw en rood. Sinds kort hebben wij ook grijs en fuchsia toegevoegd aan ons assortiment.

Nu het dragen van een stoffen mondmaskers steeds vaker voorkomt, mensen dragen het ook steeds vaker zonder verplichting op plaatsen waar het lastig is om tenminste 1,5 meter afstand van elkaar te houden, zien wij dat mensen de kleur van hun kapje afstemmen met de kleur van de rest van de accessoires die men draagt. Wij hebben hier dan ook rekening mee gehouden bij het toevoegen van nieuwe kleuren. Zo past ons Fuchsia katoenen mondkapje perfect bij onze andere fuchsia accessoires, bijvoorbeeld de fuchsia stropdas.

uitbreiding ondkpajes blog

Nieuwe Modellen mondmaskers

Het model van de katoenen mondmaskers van E.L. Cravatte werd voorheen gebaseerd op het medische wegwerpmasker dat bekend is uit de zorg. Wij hebben veel vragen gekregen over het model dat bijvoorbeeld het merk Wiseguy Suspenders voert. Of zoiets ook beschikbaar komt van E.L. Cravatte. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar! De nieuwe modellen zijn gebaseerd op de medische maskers die veelal in het nieuws verschenen onder de naam FFP2/KN95.

De nieuwe modellen zijn beschikbaar in de kleuren: donkerblauw, zwart en grijs. Verder hebben wij deze modellen, op basis van feedback van onze klanten, voorzien van de volgende verbeterde eigenschappen:

  • Bestaan uit 2 lagen;
  • Hebben de mogelijkheid om er een filter in te plaatsen;
  • Zijn voorzien van een ijzertje om het mondkapje nog beter te laten aansluiten.

Verder zijn deze nieuwe modellen stoffen mondkapjes gemaakt van dezelfde kwaliteitskatoen als de standaard E.L. Cravatte mondkapjes, namelijk 215gr/m2 dat normaal gebruikt wordt voor het maken van doktersjassen. Vanzelfsprekend worden ook de nieuwe modellen van de E.L. Cravatte mondkapjes in Nederland met de hand gemaakt.

Mondmaskers toebehoren

Nu de zomervakantie dichterbij komt en in Europa de grenzen weer opengaan beginnen mensen toch weer na te denken over een vakantie in het buitenland. In het vliegtuig en op de luchthaven Schiphol zijn mondmasker inmiddels verplicht. Ook zijn er veel landen in Europa en daarbuiten waar het geadviseerd wordt om een mondmasker te dragen. Het is dan ook aan te raden om overal waar je gaat deze zomer een mondkapje bij je te hebben, maar hoe berg je deze nu op? E.L. Cravatte heeft hiervoor een handige etui aan het assortiment toegevoegd. U kunt hierin uw mondmasker eenvoudig opbergen en tevoorschijn halen wanneer u deze wenst te gebruiken.

Naast de etui heeft E.L. Cravatte ook het hulpstukje toegevoegd aan het assortiment. Voor veel mensen is een mondkapje nieuw en kan het elastiek wat strak/onwennig aanvoelen achter de oren. Met het hulpstukje is het mogelijk om de elastieken van het mondmasker niet achter de oren te bevestigen. Het hulpstukje is gemaakt van een comfortabel zacht siliconen. Naast het hulpstukje van E.L. Cravatte hebben wij ook de zogenoemde Extension Bands van het merk Wiseguy Suspenders aan het assortiment toegevoegd.

De raad opgevolgd van de kleermaker en besteld wat hij ons aanraadde omdat hij de juiste kleur niet meer had. Dus we kennen het product. Zeer tevreden over de service. We weten nu waar we een uitgebreide keuze hebben en zullen er nog gebruik van maken.
Ria Raeymaekers
Stijlvolle vlinderstrik, die heel gemakkelijk te bevestigen is.
Roel H.
Top product past perfect
Heel blij mee
cis Van de Looverbosch
Dit is zoals het hoort!
Top service, snelle levering en het allerbelangrijkste goede kwaliteit.
Gerrit Evers
beste ,

vlotte levering en mooi kwalitatief materiaal
van grembergen wilfried
Alles prima!
Mieke Van Cleemput

Betaal veilig online

×