Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Wat is de juiste lengte van uw stropdas?

De juiste lengte van de stropdas3

Een stropdas is een echte eye-catcher en hiermee wilt u geen flater slaan. De keuze aan stropdasknopen is eindeloos, maar er is éen belangrijke regel binnen stropdassenland en dat is de lengte van uw stropdas!

Een normale stropdas heeft een totale lengte van +- 150 cm. Dit is voor mannen met een lichaamslengte tot 199 cm een uitstekende keuze. Voor mannen die langer zijn dan dat, hebben wij op stropdassenwinkel.be ook extra lange dassen. Deze stropdassen zijn 165 cm.

De knoop van de stropdas heeft invloed op de uiteindelijke lengte van uw das. Houd hier rekening mee. Zo heeft een enkelvoudige stropdasknoop minder stof nodig dan bijvoorbeeld een dubbele Windsor-knoop.

Voordat u begint aan het knopen van de stropdas adviseren wij de bovenste knoop van uw overhemd open te zetten en de kraag omhoog. Wanneer u uw stropdas knoopt, is het belangrijk dat het puntje van de das ongeveer 1 cm boven de riem hangt. Het achterbeen van de das mag niet onder de punt vandaan komen.

Is de das inmiddels goed geknoopt, sluit dan de bovenste knoop van uw overhemd en vouw de kraag weer naar beneden. Trek dan de das voorzichtig aan.

Blog lengte stropdas3

Bent u (nog) niet zo handig in het knopen van een stropdas? In onze dassengids vindt u allerlei soorten knopen met duidelijke instructies. In een handomdraai heeft u uw das dan goed geknoopt.

 

Veel succes!

Leuke strik en vlugge levering
Van Hoeck
Mooie en stevoge btetellen tegen een schappelijke prijs. Goed verpakt en snel gelevetd.
Gert Raeymaekers

Top

Anton

De afhandeling en opvolging verliep heel vlot. 

Martin Vansteenkiste
klaar en duidelijke communicatie, perfecte levering
Chris Kesteleyn
Mooie strikken, goede kwaliteit, handig verpakt en snel geleverd!
Olivier

Betaal veilig online

×