Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Zijden sjaaltjes zijn terug van weggeweest

zijden sjaaltjes2

Zijden sjaaltjes voor dames zijn terug in het modebeeld. Hoe draagt u een sjaaltje anno 2020 trendy. Laat u zich inspireren? 


Het duurt nog heel even maar het voorjaar is in aantocht. Als jij een echte mode liefhebster bent, bent u zich waarschijnlijk al aan het oriënteren in de veelzijdige modewereld. Het is u dan vast niet ontgaan dat zijde sjaaltjes dit voorjaar en deze zomer een veel terugkomend item gaan worden.

Sjaal om je nek

Gaat u voor de klassieke manier met betrekking tot het dragen van een zijde sjaal? Dan is een sjaaltje om uw nek knopen vast wel iets dat bij u past. Er zijn talloze knooptechnieken om een zijde sjaal om de nek te knopen. Van een langwerpige smalle sjaal als strik geknoopt, ook wel de Parijse knoop genoemd. Tot een grote vierkante sjaal, soepel in een punt geknoopt zodat hij stijlvol in de opening van uw jasje valt. Hieronder leggen wij de 3 meest voorkomende knooptechnieken voor u uit in handige afbeeldingen.

 

zijden sjaal strikken 1

De Parijse knoop

 

zijden sjaals 2

De choker

Zijden sjaal strikken 3kopie

De cowyboy knoop

 

Sjaal in je haar

Durft u het aan om een creatief te zijn met een sjaaltje? Knoop hem dan in uw haar. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een zijde sjaaltje als haarband te dragen, of de sjaal om je staart of knot te knopen als u graag u haar vast draagt. Combineer bijvoorbeeld een felrode sjaal bij een witte blouse en jouw favoriete jeans. Maak dan je haar vast in een losse knot en knoop het sjaaltje er netjes omheen voor een kleurrijke touch.

zijden sjaal als sierraad

Zijden sjaals als sieraad

Hoe kunt u beter een basic outfit opfleuren dan met een zachte zijde sjaal. Wilt u zich echt onderscheiden met u sjaal, draag hem dan om u pols als armband, of u kunt de sjaal om de hengsels van uw lederen tas knopen voor een extra chique uitstraling.

Mooie service
Johan Godaert
Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René

Betaal veilig online

×