Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Het verhaal achter Stropdassenwinkel.be

In 2004 zijn Erwin Wooning en Lobke Buijs Stropdassenwinkel.be gestart. Dit na een vakantie, in 2003, naar modehoofdstad Milaan, waar in een chique boetiek de mooiste stropdassen lagen uitgestald voor +/- 20 euro.

Na vele complimenten over Erwin’s nieuwe stropdassen werd er contact gezocht met weverijen in Italië om zo uiteindelijk ook in België betaalbare kwaliteitsdassen aan de man te kunnen brengen. In eerste instantie werden de Italiaanse dassen via een kraampje in de welbekende passage in Den Haag (NL) verkocht. Aangemoedigd door de grote interesse van consumenten en terugkerende klanten werd er een manier gevonden om deze betaalbare kwaliteitsdassen aan elke man aan te kunnen bieden.

Dit was het begin van Stropdassenwinkel.be, dat inmiddels is uitgegroeid tot een platform met meer dan 70 webwinkels in Europa. In november 2018 is de onderneming overgenomen door jeugdvrienden Dennis van Egmond en Floris van Tilburg. Met als doel om u van heren accessoires te voorzien tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dit door direct samen te werken met weverijen en samen met consumenten op te trekken om onze dienstverlening verder te verbeteren!

Wist u trouwens dat elk artikel dat wij verzenden individueel wordt gekeurd alvorens wij het aan u verzenden? En dat wij de klantenservice inhouse organiseren zonder keuzemenu’s? Wij geloven dat we juist door deze benadering u optimaal van dienst kunnen zijn!

 

Hartelijke groet,

Dennis en Floris

Zeer mooie das !
Prachtig op het huwelijk van mijn zoon.
Flor
Snelle levering
Vivi
Alles Top,
Super tevreden van besteld artikel
Luxe strik, koste iets meer maar beduidend kwalitatiever dan goedkopere alternatieven.
Zeer snelle verzending. Eerder ontvangen dan aangegeven en dat nog in België.
A.P.
Ben zeer tevreden vd levering. Top
Maryse Nelissen

Goed materiaal.

johan Swennen
Vijf sterren service!
Door een fout bij de koerierdienst was het pakketje te laat toegekomen.
Zonder problemen werd er een nieuw pakketje verstuurd naar mijn hotel in Letland Riga.
De klanten service kon ik steeds voor en na mijn vlucht bereiken en wisten perfect wat gedaan.
Nicolas

Betaal veilig online

×