Veilig bestellen

Wij doen er alles aan om jou van de beste service te voorzien. En dat geldt ook voor de informatie die jij aan ons geeft. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Daarom hebben wij onze websites geplaatst op een beveiligde server met SSL certificaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw persoonlijke informatie bij derden terecht komt. Ook onze betaalomgeving is volgens de laatste normen beveiligd, jouw betaling vindt plaatst op het gerenommeerde betalingsplatform van Ingenico.

Sinds 2004 een betrouwbare webwinkel

Stropdassenwinkel is één van de allereerste webwinkels gespecialiseerd in stropdassen in Nederland. De webshop is opgericht in maart 2004. Later zijn daar Stropdassenwinkel.be en nog vele andere winkels bijgekomen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de wensen van de klant zijn. Iedere dag zetten we ons voor 100% procent in om alle bestellingen en vragen direct te behandelen en te verwerken. E-mails worden meestal binnen 2 uur beantwoord. We staan altijd klaar om de telefoon op te nemen. Het is dankzij onze vaste klanten, dat wij uitgegroeid zijn tot een stropdassenwinkel met het grootste assortiment stropdassen online. En daar zijn we trots op.

Welke service bieden wij jou?

Hoogwaardige stropdassen

stropdas qualityAllereest bieden wij hoogwaardige, eersteklas zijden stropdassen. Je zult bij onze stropdassen geen haakje, geen vlekje en geen weeffoutje vinden. Alvorens de stropdassen naar onze klanten te versturen, controleren we iedere stropdas zorgvuldig. Tegelijkertijd is dit ook één van de grote voordelen van online een stropdas kopen. Je weet zeker dat je altijd een gloednieuwe stropdas ontvangt, andere klanten hebben niet aan de stof gevoelt.

Ruime collectie, regelmatig nieuwe dessins

Daarnaast bieden we je een ruim assortiment. Regelmatig voegen we nieuwe, eigentijdse dessins toe. De meeste effen stropdassen en een groot gedeelte van de gestreepte stropdas stockstropdassen behoren tot onze never out of stock collectie. Dit betekent dat deze stropdassen jaren later nog (na)bestelbaar zijn. Ideaal als je stropdassen voor een koor, studievereniging of club hebt besteld. De afmetingen van deze never out of stock dassen gaan met hun tijd mee. Daar waar enkele jaren geleden de stropdassen nog een breedte van 9 cm hadden, zijn onze stropdassen tegenwoordig standaard 7,5 cm tot 8 cm breed.

Niet tevreden- geld terug

stropdas refundNiet tevreden? Wat de reden ook is, de kleur is niet naar wens, de stropdas is niet helemaal zoals je je hebt voorgesteld; je mag de stropdas altijd terugsturen. Desgewenst kies je een andere stropdas of krijg je je betaling retour. We vergoeden het gehele aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten die je aan ons hebt betaald. Nadat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 30 dagen de tijd om te bepalen of je de stropdas wilt houden of niet.

Snelle levertijd

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dan heb je je stropdas in 2 tot 4 werkdagen al in huis. Ook grotere aantallen worden dezelfde dag nog verstuurd. Van vrijwel alle stropdassen gepresenteerd op de website hebben we grote aantallen voorradig.

Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? U mag uw stropdas binnen 30 dagen terugsturen
Sinds 2004 de stropdassenspecialist in grote aantallen

Betaal veilig online

×