Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Mondmaskers groothandel

Bent u op zoek naar stoffen mondmaskers in grote aantallen voor uw personeel, uw klanten of wellicht voor de minima in uw gemeente? Stropdassenwinkel biedt u een uitgebreide collectie stoffen mondmaskers welke direct uit onze grote voorraad leverbaar zijn. Wij produceren in Nederland waardoor wanneer we snel bij kunnen produceren. Als groothandel bieden wij aantrekkelijke staffelprijzen. 

Mondkapjes groothandel BE

Stropdassenwinkel is uw mondmaskersgroothandel

Onder de naam E.L.Cravatte zijn wij actief in 13 landen, waardoor wij in grote aantallen produceren en tegen scherpe prijzen direct uit voorraad kunnen leveren. Desgewenst kunnen de mondmaskers bedrukt worden (vanaf 10 stuks). Onze stoffen mondmaskers worden standaard in een zipzakje geleverd. Mocht u andere wensen hebben qua personalisatie of verpakkingsmogelijkheden, laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

Wat maakt onze mondmaskers onderscheidend?

Sinds april 2020 zijn we actief in de mondmaskers, inmiddels is de concurrentie toegenomen en komt er steeds meer verschil in de beschikbare kwaliteiten wat vergelijken lastig kan maken. Onderscheidend aan de E.L. Cravatte katoenen mondmaskers is dat:

  • De mondmaskers zijn gemaakt van ten minste 215 grams katoen (wordt normaal gesproken gebruikt voor de productie van doktersjassen);
  • De mondmaskers worden in Nederland gemaakt in naaiateliers die normaal gesproken onder andere maatwerk leveren voor bruiloften en nu veel minder werk hebben. Door de mondmaskers blijven de kleermakers aan het werk.

Mocht u op zoek zijn naar een “andere” kwaliteit dan de E.L. Cravatte kwaliteit, dan helpen we u hier uiteraard ook graag mee. Ook in Zuid-Europa hebben we contacten met gerenommeerde ateliers.

Levering direct uit voorraad

Vrijwel alle mondmaskers op onze website zijn in grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. Bel ons gerust voor meer informatie op 0031 (0) 71 30 319 45 of stuur een email naar info@stropdassenwinkel.be. Wij helpen u graag verder.

 

Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter
tip top inorde
Mulle Hilde
Snel geleverd en topkwaliteit! Aanrader!
Kris
Alles is prima verlopen
Janssen

Betaal veilig online

×