Stropdassenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Mondmaskers groothandel

Bent u op zoek naar stoffen mondmaskers in grote aantallen voor uw personeel, uw klanten of wellicht voor de minima in uw gemeente? Stropdassenwinkel biedt u een uitgebreide collectie stoffen mondmaskers welke direct uit onze grote voorraad leverbaar zijn. Wij produceren in Nederland waardoor wanneer we snel bij kunnen produceren. Als groothandel bieden wij aantrekkelijke staffelprijzen. 

Mondkapjes groothandel BE

Stropdassenwinkel is uw mondmaskersgroothandel

Onder de naam E.L.Cravatte zijn wij actief in 13 landen, waardoor wij in grote aantallen produceren en tegen scherpe prijzen direct uit voorraad kunnen leveren. Desgewenst kunnen de mondmaskers bedrukt worden (vanaf 10 stuks). Onze stoffen mondmaskers worden standaard in een zipzakje geleverd. Mocht u andere wensen hebben qua personalisatie of verpakkingsmogelijkheden, laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

Wat maakt onze mondmaskers onderscheidend?

Sinds april 2020 zijn we actief in de mondmaskers, inmiddels is de concurrentie toegenomen en komt er steeds meer verschil in de beschikbare kwaliteiten wat vergelijken lastig kan maken. Onderscheidend aan de E.L. Cravatte katoenen mondmaskers is dat:

  • De mondmaskers zijn gemaakt van ten minste 215 grams katoen (wordt normaal gesproken gebruikt voor de productie van doktersjassen);
  • De mondmaskers worden in Nederland gemaakt in naaiateliers die normaal gesproken onder andere maatwerk leveren voor bruiloften en nu veel minder werk hebben. Door de mondmaskers blijven de kleermakers aan het werk.

Mocht u op zoek zijn naar een “andere” kwaliteit dan de E.L. Cravatte kwaliteit, dan helpen we u hier uiteraard ook graag mee. Ook in Zuid-Europa hebben we contacten met gerenommeerde ateliers.

Levering direct uit voorraad

Vrijwel alle mondmaskers op onze website zijn in grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. Bel ons gerust voor meer informatie op 0031 (0) 71 30 319 45 of stuur een email naar info@stropdassenwinkel.be. Wij helpen u graag verder.

 

Zeer mooie das !
Prachtig op het huwelijk van mijn zoon.
Flor
Snelle levering
Vivi
Alles Top,
Super tevreden van besteld artikel
Luxe strik, koste iets meer maar beduidend kwalitatiever dan goedkopere alternatieven.
Zeer snelle verzending. Eerder ontvangen dan aangegeven en dat nog in België.
A.P.
Ben zeer tevreden vd levering. Top
Maryse Nelissen

Goed materiaal.

johan Swennen
Vijf sterren service!
Door een fout bij de koerierdienst was het pakketje te laat toegekomen.
Zonder problemen werd er een nieuw pakketje verstuurd naar mijn hotel in Letland Riga.
De klanten service kon ik steeds voor en na mijn vlucht bereiken en wisten perfect wat gedaan.
Nicolas

Betaal veilig online

×