Reviews

Perfect!

Nicole 22/11/2020

Mooie kwaliteit!

Agneta van Roon 02/11/2020

Ik heb een aubergine kleurig sjaaltje gekocht voor een trouw. Dit was zeer snel geleverd en de kwaliteit is zeer mooi! Ik bestel zeker nog eens in de toekomst!

Kay 20/10/2020

Het artikel beantwoordde aan de verwachtingen. De levering was snel en korrekt.

Regine Mouton 13/10/2020

Prima levering en perfecte opvolging.

Kris Rutten 09/10/2020

Schitterend aanbod. Standaardmodellen, XL en kids. Goeie kwaliteit, snelle levering. Top.

Alex Van Hulle 04/10/2020

snelle levering, maskers mooi en goede kwaliteit

beck hilde 28/09/2020

Prima service op tijd 2 a 3 dagen.

johan surdiacourt 18/09/2020

De mondmaskers voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Goede kwaliteit en ook na het wassen zien ze er nog steeds prima uit.

Sandra Verbist 18/09/2020

Dankjewel voor de levering! Helemaal zoals we hadden gehoopt: mooi kleur dassen en bovendien stijlvol verpakt! En ook de klantenservice vooraf verliep vlekkeloos. Aanrader!

Sandra Van Gucht 14/09/2020

Zeer vlotte service!

Yana D\'haeze 13/09/2020

Vlotte bestelling! Zeer handig dat er verschillende accessoires worden voorgesteld in hetzelfde kleur. Maakt het gemakkelijk om een set op te bouwen tussen al die verschillende kleuren. Topservice!

Jo 10/09/2020

Blij verrast! Snelle levering. Product als op website!

Monique 04/09/2020

Snelle levering. Exact de kleur zoals weergegeven op de foto’s. Zachte producten. Goede kwaliteit.

Axelle 02/09/2020

Zeer tevreden van een vlotte bestelling en snelle levering. Alles keurig verpakt en zoals op de foto. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en de complimenten waren een leuke extra.

Nadine 01/09/2020

De bestelling was dringend en ik had het de volgende dag nodig in Belgie. De dame die mij hielp belde mij snel terug en regelde dat de bestelling de volgende dag al ter plaatse was. Een super service. Nogmaals bedankt!

Bianca Agbossou-Jansen 31/08/2020

snelle levering in de brievenbus zonder thuis te moeten zijn, het bestelde, goede kwaliteit

Martine Haegens 14/08/2020

Mijn eerste ervaring met \"stropdassenwinkel\" was er één met vele sterretjes.

Moorkens Philippe 12/08/2020

Super service!!

Jessie Robijns 04/08/2020

Vlugge correcte levering, en goede kwaliteit.

Guido Declerck 04/08/2020

Ik vind jullie site heel professioneel en makkelijk in gebruik.
Zal ik jullie aanbevelen : zeker !!

Seghers Marc 01/08/2020

Prijs/kwaliteit zeker ok - vlotte levering.

Annie B 01/08/2020

Goede stof, assorti met das en pochet. Ruimzittend en niet hinderlijk.

Hugo H. 25/07/2020

Precies de goede kleur, goed van kwaliteit en zeer snel geleverd.

Hoogvliet 15/07/2020

Zeer snelle en degelijke levering.

Hendrik Braet 07/07/2020

Super snelle levering en mooie mondmaskers! Sluiten goed aan en passen perfect.

Katrien 06/07/2020

Mooi kwaliteit mondmasker. En positief dat afmetingen erbij staan. Géén negatieve opmerkingen. Bedankt voor goede service.

denise van roey 05/07/2020

Snelle levering , leuke dankjewel in het pakketje.
Helemaal toppie !

Lorenzo Coene 02/07/2020

Zeer tevreden van de kwaliteit . Leuke ontdekking

Dirk Plees 21/06/2020

Reeds drie keer besteld en twee keer heel vlot geleverd (via gewone post). De snelle levering van 1 dag verliep helaas wat minder vlot door problemen met de transporteur. Toch heel tevreden, want communicatie ging zeer vlot!

Danyelle van Thoor 13/06/2020

Goede snelle service.
Ruim aanbod.
Mooie overzichtelijke side

Patrick De Baan 09/06/2020

Alles goed geregeld, prima, zeer tevreden, prachtige stropdassen een aanrader voor een prachtige stropdas.

P Looij 03/06/2020

Vlotte afhandeling

Vrinsen hilde 02/06/2020

Zeer snelle en goede levering. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Glenn 31/05/2020

heel tevreden zou aanbevelen aan vrienden en kenissen in toekomst nog aankopen

Philip Lapierre 02/05/2020

heel treveden geleverd binnen drie dagen had dringend nodig voor burgerlijk huwelijk van dochter

Philip Lapierre 02/05/2020

Een uitgebreide collectie. Zeer snelle service en correct.

Danaai Vroman 31/03/2020

Zeer snelle en vlotte service.

Danaaï Vroman 10/03/2020

Prima dienstverlening.
Bestellins was snel geleverd, prima verpakt en precies datgene wat ik besteld had.

Ton Raijmakers 10/03/2020

Groot assortiment voor een mooie prijs. Op 20 juni gaan mijn man en ik na 25 jaar trouwen. We hebben samen drie zonen van 26, 22 en 19 jaar. Zij zijn onze getuigen op onze trouw. Wij waren op zoek naar drie knalrode dassen voor onze zonen en bij jullie hebben we de dassen uit onze gedachten gevonden voor een goede prijs. We kopen zeker nog dassen bij jullie.

Winnie Van de Weyer 02/03/2020

De bestelling is zeer snel naar mij toegekomen. sneller als de wind kan waaien !!

Elly 21/02/2020

Alles verliep naar wens. Mooie dassen!

Josee buys 12/02/2020

Bestelling is zeer correct en vlot afgehandeld.
In het pakket zelf een vriendelijk bedankingskaartje voor de gedane aankoop.
Topservice.

Bart Beke 09/02/2020

Zeer degelijk en modern...
Superkwaliteit
Ben zeer tevreden

SONIA SLEEWAGEN 08/02/2020

Zeer tevreden

Tess 29/01/2020

Ik ben zeer tevreden van stropdassenwinkel.be! De dassen zijn snel toegekomen, de bestelling was helemaal naar wens en de kwaliteit is goed! Dankjulliewel!

Benedikte Desmidt 28/01/2020

Twee stropdassen besteld. Keurig en vlot verstuurd met een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij, net iets extra (attent).

Anoniem 28/01/2020

Gewoon super , zo meteen nog een bestelling doen

filip dedain 26/01/2020

Vlotte en vriendelijke (contact via mail) afhandeling van mijn bestelling.
Zeer tevreden over de ontvangen artikels !

Jessy Branders 24/01/2020

Snelle levering goede prijs kwaliteit zeer goede website.

Stulens 24/01/2020

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit van sjaaltjes!

Lieselot Carly 23/01/2020

Vlug, netjes en in alles in orde.

Walter Bockx 14/01/2020

goed op tijd geleverd en goede kwaliteit :-)

kenny jacowick 04/01/2020

Ik ben een vrouw en draag elke dag een das. Deze van de stropdassenwinkel zijn prachtig!

Margreet Batenburg 31/12/2020

Ik ben zeer tevreden over de aankoop en levering.

Filip Vande Plassche 31/12/2020

Snelle mail en levering

Franky Durieu 23/12/2019

Prima kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Levering sneller dan beloofd, binnen de 2 dagen had ik mijn vlinderdasje.

Kristof Coudenys 23/12/2019

Zeer snelle levering en goede kwaliteit!

Jeffry Van den Heuvel 19/12/2019

Super rap geleverd met veel zorg

Kenny Jacowick 17/12/2019

Snelle levering en de sjaal beantwoordt aan de verwachtingen volgens de website.

Sophie Steyaert 16/12/2019

Héél tevreden!

Katia Rollier 09/12/2019

Vlugge levering en perfecte kwaliteit. Heel tevreden

Phil 06/12/2019

Heel goede kwaliteit en snelle verzending.Wat ik heel tof vind is het persoonlijke kaartje die ik bij elke bestelling meegestuurd krijg.

Claerhout Evelyne 05/12/2019

Goede service en scherpe prijzen. 

Antoon Luyckx 27/11/2019

goede en snelle service

Maria Daems 26/11/2019

Heel goede kwaliteit. Levering ook in orde.

Ine Figeys 25/11/2019

goede kwaliteit , snel opgestuurd , alles is perfect verlopen !

Koen Van Damme 19/11/2019

Makkelijk om te bestellen
Goede info mbt status zending
Snelle levering
Geen beschadiging
= rolmodel van goede en correcte service.

Liefhooghe Geert 12/11/2019

Prima webshop met een snelle en zeer correcte levering.

Rudi Verhamme 12/11/2019

Top service, top kwaliteit!

Vermeersch Sacha 11/11/2019

Vlotte levering en goede kwaliteit. U mag van mij een bestelling verwachten voor 50 à 60 dassen.

Danny Vandersmissen 06/11/2019

Wij zijn heel tevreden van de bestelling dat wij gedaan hebben.
We hebben die gekozen voor onze medestandhouders op een beurs en ze vallen enorm in de smaak. We bestellen dan graag voor iedereen hetzelfde.

Goddeeris Veerle 04/11/2019

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Heel snelle levering en supermooie das.

MVG

Henny

Boeykens Henny 02/11/2019

Uitstekende service, prima product en perfect op tijd geleverd

Rudi 28/10/2019

De bestelling was vlot verlopen en snel geleverd. Zeer tevreden met de stropdassen en ik kom zeker terug.

Patrick Meersman 22/10/2019

Correct, snel, goede, kwalitatieve producten.

Ine Figeys 18/10/2019

zeer vlotte service zelfs met extra bestelling

Bart 16/10/2019

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Tim Compagnie 14/10/2019

Vlotte levering - fijn kaartje gevoegd bij de bestelling met interessante info - mooie das !

griet smeets 11/10/2019

Heel tevreden over de levertijd en prijs kwaliteit perfecte dassen.

Philip Vanderschelden 10/10/2019

Snelle en vlotte levering, materiaal is wat ik ervan verwachtte

Leona Alaert 12/09/2019

Goede service

Vincent van litsenborg 29/08/2019

Correct en snel!

Wim Raeymaekers 29/08/2019

Goede service
Goede kwaliteit van strikje
Perfecte kleur zoals op de afbeelding van de site.

Sam verbist 25/08/2019

Prima dassen en pochettes, snelle levering. Top

Bart Snyders 21/08/2019

Correct en vlot geleverd!

Karel Scherpereel 19/08/2019

Snelle levering! Top producten!!

Mark Goris 18/08/2019

Een zeer goede service en pakketje werd vlot geleverd

RonnyR 15/08/2019

Zeer mooie stropdassen. Een perfect cadeau voor een stijlvolle man.
De persoonlijke benadering, snelle levering en kwaliteitsvolle producten die mooi zijn afgewerkt zijn zeker de moeite waard. Een webshop waar ik graag opnieuw bestel.

Josephina 08/08/2019

Mooie stropdassen en perfecte opvolging van levering

Maryleen Martens 01/08/2019

Goede communicatie, snelle verzending zorgvuldig verpakt, goede kwaliteit van items

Timothy Maes 29/07/2019

Zeer tevreden van de kwaliteit prachtig

Meerschaut steven 28/07/2019

snelle service. de kleuren zijn wel moeilijk te bepalen online. kleurafwijking .

stulens herlinde 15/07/2019

willy heijens 09/07/2019

Alles ok, voor snelle levering wel meerprijs

De Groot A 01/07/2019

Zeer snelle levering en mooie kwaliteitsdassen !!

Sofie Van Reeth 24/06/2019

Veel keuze, vlotte afhandeling, goed van prijs, snelle levering

De vos an 22/06/2019

Wij hebben de persoonlijke service voor de tijdige levering enorm gewaardeerd

Anneleen De Neef 22/06/2019

Prima service en alles naar wens.

Marc Oostvogels 20/06/2019

Prijs kwalitijd top!

andre van den bergh 17/06/2019

Alleen maar positieve opmerkingen levering op tijd,kleur komt komen overeen met het getoonde product.Goede kwaliteit en een eerlijke prijs.

Tine 16/06/2019

Kan niks anders zeggen dan dat het goed was. Levering, verpakking en natuurlijk mijn stijlvolle aanwinst, allemaal keurig in orde.

H. Velthuis 12/06/2019

Goede service en beste prijs/kwaliteit.

Cesar Weverbergh 12/06/2019

Levering zat netjes verpakt in de bus

Valérie De Wispelaere 11/06/2019

heel tevreden!

kaylien 05/06/2019

Perfekte service

Jeffrey Harnie 02/06/2019

Snelle levering. Tevreden van de kwaliteit

Hans Leuris 15/05/2019

Alles prima in orde en uitgevoerd zoals beschreven op de website!
Snelle service ook !
In de toekomst zeker opnieuw !

Van DAmme Silvia 06/05/2019

bestelling en levering vlot en zeer snel verlopen

Maria Dewinter 06/05/2019

Klasse

inge 03/05/2019

Er zijn geen opmerkingen. De dassen zijn prachtig en enthousiast ontvangen door onze koorleden.

Vandesande Guy 19/04/2019

Snelle levering en goede kwaliteit

Colette.dachy 11/04/2019

Zeer snelle service! Erg leuk dat de stropdassen voor kinderen ook voor volwassenen te koop zijn! Goede kwaliteit, prachtige kleur!

Manon houben 04/04/2019

Zeer tevreden.

Schils 25/03/2019

Bedankt voor de vlotte, snelle afhandeling van mijn bestelling!

Freek Lemmens 24/03/2019

super tevreden

gregoire stany 22/03/2019

Snelle en degelijke service en prachtige dassen van goede kwaliteit! Bedankt

Anke Boogaerts 10/03/2019

Mooie stropdas

Dockx Eddy 26/02/2019

zeer snelle en correcte levering. zeer goede kwaliteit van dassen, zowel wat de stof als de afwerking betreft. ook prijs/kwaliteit: perfecte verhouding. zeker aan te raden.

steven vancraeyveldt 22/02/2019

Bedankt voor de snelle service!

els 12/02/2019

Blij met mijn aankoop. De kleuren die ik zocht, perfect.

Thierry Deleu 11/02/2019

Zeer makkelijke website. Zeer snelle levering. Kwaliteitsvolle product. Groot assortiment.

Mario Marroccoli 10/02/2019

snelle en zeer correcte afhandeling. mooie prijs kwaliteit verhouding

koen van looy 08/02/2019

duidelijke website, vlotte bestelling en levering.

Bussé Martine 06/02/2019

heb het gedragen op familie feest ,had veel belangstelling zo prachtig

antoine otte 31/01/2019

Snelle levering van een prachtige kwaliteitsvolle das!

Vincent Lauwers 21/01/2019

Beste.

Stephenson Boateng 20/01/2019

Super tevreden ! snelle correcte levering , zal zeker reclame maken op sociale media

luc simoens 16/01/2019

Snelle levering & top kwaliteit!

Joran Bleyen 06/01/2019

Goede service, snel geleverd na betaling

Sofie Van Damme 25/12/2018

Mooi product goede service.
Antwoord op mail word ook snel uitgevoerd.

Samuel Cools 18/12/2018

Zeer tevreden. Das schitterend

Rudy 14/12/2018

Perfect

Kathleen ledegen 30/11/2018

Uitstekende service én op tijd geleverd. Spijtig van de plooi in de das, maar een service waar je op kunt rekenen maakt al veel goed. Keep it up.

Angelo Vanmarcke 29/11/2018

de bestelling is vlot verlopen

meheus inge 29/11/2018

Verzorgd geleverd

Eric 22/11/2018

Ik ben zéér tevreden over het product en de levering!!!

Agnes De Clercq 21/11/2018

Zeer vlot en efficiënt
Prima kwaliteit

Walter Van Wymeersch 09/11/2018

Zeer mooie kwaliteitsvolle dassen, goed ingepakt, snelle bezorging

Mattie Vandenfontyne 08/11/2018

Mijn bestelling werd correct verwerkt. Snelle service en levering.

Koen 03/11/2018

Super

Bas 30/10/2018

Zeer mooie dassen, goed verpakt, snel geleverd

Mattie Vandenfontyne 29/10/2018

heel goeie service

dirk lutters 26/10/2018

Levering was er al de volgende werkdag. Goede kwaliteit en kleuren zijn consistent

Ian 11/10/2018

Het bestelde product was het er na 2 werkdagen, dus mogen we spreken van een snelle levering. Het is wel niet duidelijk dat de levertermijn verschilt per leveringswijze.

Lorenz Mortelmans 10/10/2018

Correcte en snelle levering

David Vandevelde 04/10/2018

Correcte en super snelle levering. mooie kwaliteit das

Jeroen laureys 26/09/2018

bestelling geplaatst en 2 dagen later ontvangen! super!

Wim 24/09/2018

Zeer tevreden van de productkwaliteit en van de service! Ik bestelde reeds meerdere mooie dassen, deze werden tevens telkens vlot geleverd. Alle communicatie verloopt altijd vlot. Van mij persoonlijk mag het segment wollen dassen nóg meer uitbreiden. Dat is persoonlijke smaak, het huidig segment is echter al zeker niet klein. Top winkel.

Robin 24/09/2018

Isabel Declercq 20/09/2018

We zijn uitgenodigd voor een feestje en de dresscode is: zwart en goud. Bij de stopdassenwinkel vond ik een mooie gouden stropdas die ook niet duur bleek te zijn. Het was nog het idee dat het niet erg zou zijn moest de das alleen voor die gelegenheid dienen. Maar we zijn zo in de wolken van kleur en kwaliteit dat we er zeker van zijn dat die das nog vaak uit de kast zal worden gehaald. Chapeau ook voor de snelle levering. Top!

mieke verbelen 15/09/2018

Duidelijke website, correcte prijzen, vlotte afhandeling en snelle levering... Wat wil een mens nog meer.

Patrick Sanchez 04/09/2018

Snelle levering en zeer goede prijs-kwaliteit!

Myriam 29/08/2018

dassen van goede kwaliteit tegen scherpe prijs. Vlotte bediening en steeds open voor vragen. Verschillende malen gebruik gemaakt van de service tot mijn grote tevredenheid.

Vuylsteke dirk 28/08/2018

Prima materiaal! Vlotte keuze mogelijk. Snelle levering!

Willy Buntinx 17/08/2018

Snelle levering en goede kwaliteit

De telder 16/08/2018

Snelle levering en in perfecte staat. Producten zijn als omschreven op de site. Ik ben alvast tevreden.

Guido De Laet 06/08/2018

Zeer snel en correcte kwaliteit/service

Antoon Bourguillioen 01/08/2018

Super kwaliteit.

Patrick Libbrecht 12/07/2018

zeker voor herhaling vatbaar. vlotte en snelle bediening

dirk vuylsteke 10/07/2018

zeer goede service

Vuylsteke dirk 10/07/2018

De das was zoals ik het gewild heb

Christian Van Acker 08/07/2018

Erg mooie kwaliteit!

Talia Buydens 30/06/2018

Goede service, snelle verzending, mooie dassen in super veel kleuren, soorten en maten! Een aanrader!

Corine 15/06/2018

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de stropdas die ik besteld heb en ook over de snelle leveringen en goede service. Volgende aankoop weet ik meteen waar ik terecht kan.

Erik Bosmans 11/06/2018

Zeer tevreden van de prijs/kwaliteit en de levering.

Jan Cattrysse 06/06/2018

Mooie keuze tegen betaalbare prijzen

De Laet Leslie 03/06/2018

Prima!

Stefaan Janssen 02/06/2018

Perfect geleverd en prima kwaliteit

Davy menart 29/05/2018

Snel en correcte levering.

Rooseleer Peter 29/05/2018

Kwaliteit van de das is super, service was snel en professioneel.

Robin 29/05/2018

Snelle levering, prima service !

C. Gonzalez 29/05/2018

zeer tevreden over de snelle levering.
Zeer mooie dassen en pochetten.
Aan iedereen aan te raden.

steven vancraeyveldt 27/05/2018

Mooie kwaliteit, tijdig geleverd

Nancy 16/05/2018

Vlotte service, reageren snel als er iets niet loopt zoals het moet. Zeer tevreden

van de Puttelaar Sheila 15/05/2018

Degelijke kwaliteit en snelle levering voor een goede prijs

Louis de Gres 09/05/2018

Mijn bestellingen zijn een dag later aangekomen dan verwacht, maar uiteindelijk toch net op tijd. Een soort tracking systeem zou dus best handig zijn.

Domin De Ryck 07/05/2018

Super tevreden over de service & levertijd! Ook is de kwaliteit van de dassen heel er goed in vergelijking met de prijs! TOP!

Cinderella Haeck 06/05/2018

Heel mooie stropdas, van een zeer goede kwaliteit. Levering was op tijd en correct.

Patrick 22/04/2018

Het is een mooie kwaliteitsdas en het pakje was binnen enkele dagen geleverd Top !

Philippaerts 18/04/2018

Ik ben zeer tevreden, net wat ik zocht! Past perfect.
Mooie afwerking, en natuurlijk een mooi resultaat bekomen.
Snelle service.
Dank je wel

Staelens Marleen 14/04/2018

graag mijn faktuur aub op bvba restaurant richard
H serruyslaan 76 8400 Oostende

martine l 12/04/2018

snelle en correcte levering

Rigole Tania 09/04/2018

Prachtige oranje das gekocht bij jullie ! ....dit voor de communie van mijn zoon. De das maakt het plaatje volledig. Echt top!!! Snelle levering ook

Isabel leus 04/04/2018

Snelle levering

Muziekvereninging Nieuw Leven 22/03/2018

Ik heb nog geen pakje ontvangen maar mijn ervaringen via mail laten in ieder geval het beste vermoeden.

Dieter De Nys 21/03/2018

Heel goede kwaliteit en snel geleverd!

Jurek 21/03/2018

Mooie sortering! En snelle levering!

Elly d’Anjou 14/03/2018

Heel duidelijk. Vlotte levering.

Ciska Goddyn 14/03/2018

Track&Trace is misschien wel handig !

Stijn Spruytmans 13/03/2018

Zeer tevreden over de bestelling en de service van stropdassenwinkel.be.
Ook de tips m.b.t het knopen van de das op jullie website is top!

Peeters Thomas 13/03/2018

Heel goede ervaring! Van in het begin duidelijke en goede communicatie, snelle levering, en heel mooi materiaal! Ik keer hier graag terug voor het bestellen van dassen en accessoires.

Stef 10/03/2018

Alles is vlot verlopen ... stropdas is volgens verwachting ... al wijkt de kleur iets af van wat ik op mijn scherm had gekozen...

Katrien 08/03/2018

Via dpd zeer snel mijn das verkregen. De kwaliteit is zoals aangegeven. Een zeer mooie en degelijke das. Hier zal ik zeker nog bestellen in de toekomst.

Joeri 06/03/2018

Hele mooie uitgebreide collectie. Zowel qua kleur als materiaal als stijl. SUPER !!
Zeer vlotte en snelle levering.

M.V. 06/03/2018

correcte levering, kwaliteit prijs. Zeer tevreden !!

Guy Van Altert 12/02/2018

Een niet zo evidente kleurencombinatie in stropdas vinden? Het was een makkie op de website van stropdassenwinkel. Ik stond verstel van het aanbod en het gemak waarmee je kon zoeken, kiezen en bestellen.

De gekozen das werd bijzonder snel geleverd. Top produkt en top service!
I\'ll be back :-)

Peter 11/02/2018

Mooie stijlvolle das.
Van fijn materiaal waardoor het soepel valt.
Ideaal voor op alle soorten hemden.

Malou 07/02/2018

Geen

Bogaerts ronald 07/02/2018

Zeer correcte en vlotte afhandeling.

Van Loock Michael 05/02/2018

Een zeer goede prijs/kwaliteit. Mooi afgewerkt. Goed aanvoelend materiaal. Als je koopt in de stropdassenwinkel een das, voel je je in je sas :-)

Patricia De Blick 05/02/2018

Ik ben tevreden met de stropdas en de levering.

K. Jonker 05/02/2018

goed snel en betrouwbaar.
mooie kwaliteit

annelies boon 05/02/2018

Snelle service en levering. Mooie kwaliteit van da\'s en getrouwe kleurweergave op de website

Van Hese 01/02/2018

super. Gewoonweg echte \"klasse\" op alle gebied!

COPPITTERS 26/01/2018

Alles in orde,vlotte levering.

smekens carina 26/01/2018

alles was perfect in orde

Chantale Vissers 21/01/2018

Mooie producten en vlotte service.

Bethanny Dobbelaere 19/01/2018

Goede service en uitgebreide keuze!

Pertrella Derix 17/01/2018

Prachtige en verzorgde afwerking en kwaliteit.
Uitermate tevreden over mijn das.

TICKET Marc 30/12/2017

Top service en Top kwaliteit

Tamara Blancard 27/12/2017

zeer goede afhandeling van je bestelling

saenen frank 25/12/2017

Goede en snelle levering !
Mooie gouden das en pochet !

Nico Samaille 21/12/2017

Supersnelle levering en zeer mooie stropdassen !!

Lieve stas 21/12/2017

Levering duurde iets langer dan verwacht, verder alles netjes verpakt, geen beschadigingen en aan een degelijke prijs!

Glenn Huysmans 19/12/2017

De beide dassen zijn mooi. Over de thuisbezorging ben ik minder tevreden. Ik kreeg géén e-mail waaruit ik kon weten wanneer de bezorger zou langskomen. Ik was wellicht niet thuis toen de pakjesbezorger aanbelde (als hij dat al deed...). In een oude, niet meer gebruikte brievenbus vond ik een briefje dat uitsluitend het trackingnummer en het afhaaladres bevatte, geen naam, geen datum. Toen ik het pakje daar afhaalde, was men zeer verbaasd en terughoudend dat het briefje geen verdere gegevens (naam!) bevatte.

Lidwine De Sadeleer 12/12/2017

Stropdassenwinkel.be zei:

Beste Lidwine,


 


Hartelijk dank voor uw bestelling en bericht. Fijn te horen dat u tevreden bent met de stropdassen, maar spijtig te horen dat de uitlevering minder goed verliep. Wellicht zijn de automatische mails in uw ongewenste mailbox aangekomen? Vervelend ook dat de pakketbezorger niet de juiste informatie op het briefje genoteerd heeft. Ik zal dit als opmerking aan de pakketbezorger doorgeven.


Ondanks het ongemak, wens ik u veel plezier met de stropdassen!


Graag tot ziens,


Met vriendelijke groeten,


Erwin Wooning

Prima service, product van goede kwaliteit en fijne verpakking.

Gonny Van Sant 02/12/2017

Ik heb een stropdas als cadeau gekocht voor mijn broer. Hij was er super blij mee! Een mooie stropdas en een vlotte levering.

Sophie Mutsaerts 02/12/2017

alles correct, vlotte levering, geen klachten

Van Hoye Sjorn 02/12/2017

Snelle levering, goede kwaliteit

Yasmin 25/11/2017

Ik ben zeer tevreden van het product. Het kleur komt zeer goed overeen zoals aangegeven op de site. De stropdas was boven mijn verwachting en kan het iedereen sterkst aanraden. Toffe accessoires voor speciale gelegenheden. Top site!

Neslihan 25/11/2017

Super tevreden! Snel en prijs kwaliteit!

Geert Vanderoost 24/11/2017

Goed service, ik vind altijd kleuren die ik nodig heb op de site. Kleuren komen goed overeen zoals getoond op de site. levertijd altijd in orde zoals het moet.

Halici Ferhunde 22/11/2017

Schitterende stropdas en snel bezorgd. Bn zeer tevreden.

Jan de meijer 16/11/2017

Service is geen uitgehold begrip voor jullie. Ik had een mailtje geschreven (daar mijn bestelling nog niet was aangekomen) en heb antwoord gekregen. Men schuilde zich wel achter het feit dat de post te laat zou zijn ... wat natuurlijk het geval was. Colli verstuurd op 26/10 maar pas op 06/11 gekregen. Ordernummer BE160089198.

Groetaers Daniel 06/11/2017

Geen

johan dyck 06/11/2017

snelle en goede service. Mooie kwaliteit

Caroline Ghekiere 06/11/2017

Er was iets misgegaan met mijn bestelling, maar dit werd snel opgelost! Nadat ik gebeld had, werd er gelijk actie ondernomen en had ik de stropdassen de volgende dag binnen. Erg leuk, een bruiloft waarop de 5 broers van de bruidegom allemaal dezelfde stropdas aan hadden, erg geslaagd!

Coralien Rijsdijk 01/11/2017

Snelle en correcte service. Sjaaltjes beantwoorden volledig aan wat we op de website zagen/verwachtten

Brigitte Wauters 23/10/2017

Mooie das gekregen. Correcte manier van online shopping.

Goede website

raes katleen 22/10/2017

Super!! Snelle levering, mooie kwaliteit, zeer tevreden.

Rika Evers 10/10/2017

de stropdas voldoet aan de verwachtingen, jammer dat de sjaal niet kon worden geleverd en we niet wisten bij het bestellen dat ze niet in voorraad was

noterdame 05/10/2017

Goede kwaliteit
Snelle service.

Danny Kiekens 02/10/2017

Zeer mooie en kwalitatieve producten. Correcte en zeer snelle afhandeling/levering.
Voor herhaling vatbaar!

Patrick 28/09/2017

Levering de dag erna. Heel blij!

Jochen 15/09/2017

Alles liep vlot, geen probleem.

Bart Verwaest 13/09/2017

Snelle levering, zeer mooie das en speld en verpakking!

Turan Emine 11/09/2017

Super levering, mooie kwaliteit, zeer tevreden

Danny Jacobs 07/09/2017

Zeer tevreden

gerda haaren 28/08/2017

Kleur van dassen komt overeen met kleur op de website.
Goede kwaliteit.

Maya Vanderhaegen 24/08/2017

Veel keuze, snelle levering en duidelijke communicatie

pieter 13/08/2017

Perfecte service!

Vandenbussche Michel 10/08/2017

Heel tevreden over de service. Snelle levering. Top kwaliteit!

Pattyn Carine 09/08/2017

Zeer tevrede van de goede service

Carpentier nathalie 03/08/2017

op een dinsdag 14u25 besteld, goederen ontvangen daags nadien om 11u30! Dassen zijn precies zoals op de foto en zijn dus dik OK...ons event team heeft ze 2 dagen na levering al gebruikt!

gemeente Kraainem 27/07/2017

Ik ben 100% tevreden over het bestelde product en de dienstverlening!

Kathleen 18/07/2017

ben heel tevreden, snelle levering en zeer verzorgd

An Reynaerts 14/07/2017

alles op tijd gekregen en goed verpakt.

vermeire Marc 12/07/2017

Zeer goeie service, goeie kwaliteit

Eva Vandamme 06/07/2017

bestelling werd perfect afgehandeld.

Braeckman Eva 04/07/2017

Zeer tevreden van de kwaliteit van de sjaaltjes.
Deze werden na minder dan 24u geleverd!
Zeker aan te raden!

Sheila Claes 01/07/2017

Sheila Claes 01/07/2017

Goeie en vlotte service!
Ik vroeg wanneer er een artikel terug beschikbaar zou zijn en iets later kreeg ik al bericht dat ze er nog enkele liggen hadden en dat ze die meteen beschikbaar zouden maken.

Jeroen 28/06/2017

Zeer snelle afhandeling! Zeer kwalitatief product!

Peter 23/06/2017

heel aangenaam contact voor de levering, supersnelle levering, heel correct ingepakt en mooie dassen, kleuren helemaal de werkelijkheid zoals op de site, dank je wel!!!!

MYRIAM CHEYNS 23/06/2017

Super!

Laurie Struyf 15/06/2017

Zeer goede ervaring!
Ik had zeer dringend een das nodig in een zeer specifieke kleur - gemakkelijk gevonden op deze website en zeer snelle levering!

peter-jan roose 14/06/2017

Zeer goede service! Na een vraagje onmiddellijk een antwoord gekregen! Hier zal ik zeker nog bestellen

Georgios 11/06/2017

Werd snel geleverd

Cris Martens 07/06/2017

Snel, efficient en helemaal zoals verwacht. Topwebsite & top online aanbieder.

Werner De Boeck 06/06/2017

Zeer mooie das ontvangen; zoals gevraagd een lange das, staat veel beter of het gewone formaat.

Vandecaveye Patrick 04/06/2017

op tijd geleverd

neven carina 01/06/2017

erg mooie stropdas doordat het een smalle das is en de donkerblauwe kleur. het reliëf (de streepjes) zorgt ervoor dat de das iets specialer is dan een egale das.

lucia martens 30/05/2017

Snelle levering, mooie kwaliteit van strikken en pochettes. Ook plooitips waren handig.

K Lybaert 29/05/2017

Snelle en perfecte service. Das van zeer hoge kwaliteit.

Janssens André 27/05/2017

Goede en snelle service. Top.

Peter De Rycke 22/05/2017

Snelle levering en gebruiksvriendelijke site

Chris Vanhoudt 17/05/2017

Vlotte, snelle levering. Mooi product!

Danielle Van de Laar 17/05/2017

Goede kwaliteit, de foto\'s komen overeen met de realiteit.
Goede levering, alles was netjes ingepakt.
Leuk dat er uitleg bij was voor het knopen van de das.

Sofie De Deken 11/05/2017

Snelle levering , goede kwaliteit , thema op mijn dochter haar communie is golden day, ik heb dus heel wat vrienden de link van jullie online shop doorgeven om eveneens een gouden strik en pochet aan te schaffen !!!

David keuremennen 08/05/2017

Top!!

Lam 03/05/2017

correcte en snelle afhandeling van mijn order, dank je wel, mijn zoon zag er heel goed uit met zijn nieuw strikje en pochet voor zijn eindejaarsbal op school!

nancy Allegaert 02/05/2017

Ik ben zeer tevreden van vlotte en goede service van Stropdassenwinkel.be.
Ik ga het zeker en vast aanbevelen bij andere mensen.

Michiels Marijke 29/04/2017

Supersnelle levering, goeie kwaliteit.

Bram Lambrecht 28/04/2017

Mooie das, snel verzonden, leuk dat er een stappenplan bijzit voor het knopen van een das.

Jammer dat er een euro per stuk verzendingskosten bijkomt. Dat maakt het duurder.

Duidelijke website met alle nodige info.
Ik zou het aanraden aan anderen.

Sofie 20/04/2017

Snelle levering en prima kwaliteit

Jeroen Moens 18/04/2017

Snelle service en zeer goede prijs/kwaliteit

Elly 16/04/2017

Simpel en snel,efficient en ruime keuze aan een goede kwaliteit.

Lison Gunnar 31/03/2017

Supersnelle service

ka lap lam 29/03/2017

uitstekende service en levertermijn

REIGEL MARC 16/03/2017

Zeer tevreden. Mijn dasspeld werd netjes optijd geleverd. Dit mooie accent gaf mijn kleding een mooie extra touch.

Koen 15/03/2017

Zeer goede service! Snelle levering, persoonlijk berichtje

Brouns 15/03/2017

Top service !
Leuke das, goede kwaliteit
Netjes verpakt en snel geleverd !
Wij zijn fan !

Jan Ide 13/03/2017

Zeer mooie stof en kleur. Kwaliteit voelt ook zeer degelijk aan.

De kleine tips bij de levering zijn super om te krijgen!

Yves Smits 09/03/2017

Ik vond de service zeer goed. Een dagje na mijn bestelling werd de das al geleverd. Zelfs in de voormiddag, top!

Karen Teunissen 08/03/2017

Mooi aanbod, goede prijs/kwaliteit en snelle levering!

Van Caneghem Stijn 05/03/2017

Perfect en in orde! De levering was heel snel. Erg blij met alles!

JONATHAN R. CORBETT 02/03/2017

ben tevreden product correct en tijdig geleverd

Schaerlaken 21/02/2017

Zeer mooie kwaliteit. Zeer tevreden

gerda haaren 19/02/2017

De bestelling is echt wat we op de website gezien hebben, exact dezelfde kleur, mooie kwaliteit, goed verpakt, snelle levering!

Ria Vijt 15/02/2017

Mijn opmerkingen zijn enkel maar positief:
-goede prijs/kwaliteit
-ruim aanbod en leuk zij assortiment (manchette knopen etc)
-eenvoudig bestellen en vlotte levering

Sebastiaan De Mey 09/02/2017

Enorme keuze.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goede levering.

Ivo Vanden Born 06/02/2017

zeer goede en correcte service !

serrien 06/02/2017

Hele mooie stropdassen voor een hele goede prijs.

Jos Alberts 06/02/2017

Echt blij met de producten en uw goede klantenservice. Snelle levering. Uitstekend!

JONATHAN R. Corbett 05/02/2017

alles in orde

luk verschooren 03/02/2017

Goede klantenservice

Hannelore Paenhuysen 02/02/2017

-

Gerrit De Meerleer 19/01/2017

Zeer goede ervaring; fijn dat je (zakelijk) kunt kopen op rekening. Vandaag besteld, overmorgen in huis met factuur.
10 dezelfde besteld, gewoon voorradig, leuk geprijsd ook :-)

Bianca Van der Meer 18/01/2017

Zeer prijs/kwaliteitsverhouding

Heye Tina 17/01/2017

Snelle en acurate levering: product ook goed en stevig verpakt!

Dave Demartin 08/01/2017

Vlinderdas besteld en kwaliteit beviel me niet. Telefonisch contact opgenomen en zeer vriendelijke service met alle mogelijke opties om een oplossing te zoeken . Super toch !

Mark 07/01/2017

Goede levering en service !
Goede kwaliteit van het product !
Ben zeer tevreden !

Debora Verheyden 05/01/2017

Goede kwaliteit en een snelle service

Van Langenhof Erwin 24/12/2016

Snelle levering zoals beloofd op de website.

Kwaliteit is zeer goed en de kleur komt overeen met de afbeelding op de website, wat niet altijd een evidentie is.

Ik ben heel tevreden over mijn aakoop bij Stropdassenwinkel.be

Joeri Van Laethem 19/12/2016

Mijn bestelling werd snel en correct verwerkt. Mooi materiaal.

Kitty 16/12/2016

uitgebreid assortiment!
snelle levering!

willem huybrechs 07/12/2016

Graag via e-mail op de hoogte houden van waar pakket is en wanneer het geleverd is.

Ken Borremans 05/12/2016

Alles verliep perfect! Van bestelling tot levering.

Céline Bergen 02/12/2016

Als accentkleur voor mijn outfit voor mijn huwelijk had ik een specifiek kleur van das nodig.
Na diverse winkels te hebben bezocht kwam ik terecht bij Stropdassenwinkel.be.
Terwijl ik in de meeste winkels mijn juiste kleur niet vond, had ik op deze site net keuzeproblemen om er het juiste kleur uit te pikken. Uiteindelijk koos ik een das, die 2 dagen later netjes per post geleverd werd. Het kleur was perfect, wat bewijst dat de kleuren op de foto\'s op de site zeer realistisch zijn. Als ik in de toekomst nog een das nodig heb, is deze site mijn eerste halte!

Bjorn Willaert 02/12/2016

Zee tevreden, snelle levering, mooie das die niet in de winkels te vinden was.

Vanessa Vivet 01/12/2016

Super service! Ik had shawls fout besteld, heb heel snel reactie ontvangen en nieuwe shawls werden dezelfde dag nog verstuurd.

Eva Delanote 15/11/2016

Heel goede webshop! De kleuren op het scherm komen heel goed overeen met de kleuren in het echt en de keuze in kleuren in geweldig! Levering ook steeds erg snel en goed verpakt.

Bruno Vanacker 14/11/2016

Heel vlotte levering. Mooie producten.

Kristof 12/11/2016

Mooie en goede kwaliteit van stropdas!
Prijs-kwaliteitverhouding op en top! Snelle levering van het aangekocht product

Pieter Jan Dewolfs 10/11/2016

Prima service

Steven Blondia 04/11/2016

Hallo, Ik vond het in 1 woord geweldig, vriendelijk en correct. Complimenten voor jullie.

Emmy Mulder 03/11/2016

Tot nu toe een positieve samenwerking met stropdassenwinkel.be
Snelle service, hulpvaardig en correcte levering

Eva Delanote 03/11/2016

Goede service.

Ilse Vieren 29/10/2016

perfecte bestelling - jammer dat terugsturen niet via kiala ofzo kan waardoor het gratis is

Tina Jansseune 25/10/2016

Alles in orde met de bestelling

Hendrickx Nicole 23/10/2016

Alles tiptop

Sofie 18/10/2016

Heel tevreden. Vlot besteld en even vlot geleverd. Een aanrader.

Willecomme 06/10/2016

Snel en foutloos! As it should be, bravo!

Dieter Eeckhout 23/09/2016

Goede service, goede kwaliteit.

Carl Kempeneers 23/09/2016

Diensverlening liep correct. Snelle levering, alles zoals afgesproken.

Jens Vanpachtenbeke 21/09/2016

Snelle service, kwalitatieve das!

Andy Van den Bliek 14/09/2016

Vlotte service - Goed product

Michael Boone 10/09/2016

Dassen dinsdagmiddag besteld en woensdag al ontvangen!\r\nKleur komt mooi overeen met de afbeelding op website.

Saartje 08/09/2016

Goed

Philippe 07/09/2016

Goede kwaliteit. Mooi en stevig verpakt, alles individueel.\r\nSnel geleverd; was er binnen de 3 dagen zoals er beloofd werd.\r\nKleur komt ook overeen met de beschrijving en foto.

Dragana Stankovski 07/09/2016

Schitterend product, heb met de bretellen en das veel succes gehad op het feestje (touch of glitter). En wat ook belangrijk is, het is van een heel goede kwaliteit.

Alex De Weerdt 05/09/2016

prima service!

Mieke 30/08/2016

Zeer vlotte levering. De dassen zelf zijn van zeer goeie kwaliteit en kleur is perfect! Komt goed overeen met kleur zoals op de website. Prijs-kwaliteit is top. Tevreden klant!

Decoene Julie 01/08/2016

Goede service, mooie site, goede prijzen. Net iets langer moeten wachten dan stond aangegeven en de kleur is iets voller dan het op het scherm leek. (maar dit zou mogelijk aan mijn beeldscherm kunnen liggen)

Norman Settels 27/07/2016

Helemaal in orde!

Lobke Buijs 26/07/2016

Prima kwaliteit. Zeer ruime keuze. Vlotte levering.

Sieglinde Hinnekint 25/07/2016

Perfect en topkwaliteit

Particulier 15/07/2016

Stropdas en manchetknopen besteld, ruime keuze, snel in huis.

Lieke 14/07/2016

erg mooie dassen!

erwin 21/06/2016

TOP service en kwaliteit

Tiny 14/05/2016

mooie das, snel geleverd, gemakkelijke website

kevin peeters 16/04/2016

Levering ok Kleur van de das kwam helemaal niet overeen met wat er op de foto op de site stond. Onbruikbaar dus

Hendrik Lameire 12/04/2016

Levering ok Kleur van de das kwam helemaal niet overeen met wat er op de foto op de site stond. Onbruikbaar dus

Hendrik Lameire 12/04/2016

Perfect

Steven W 12/04/2016

Eerst een verkeerd kleur gekozen, maar werd zonder problemen geruild! Super service en heel tevreden van de das!

Anonymous 06/04/2016

Op aanraden van vrienden en omwille van de ruime keuze in kleuren, patronen en stoffen heb ik mij hier een das aangeschaft. Ik heb geen enkele slechte omtrent de levering, kwaliteit en dienstverlening van stropdassenwinkel.be en raad sowieso vanaf nu al mijn vrienden en kennissen deze website aan. Kortom: snelle levering, prima kwaliteit, zeer groot aanbod en dat alles aan schappelijke prijzen!

Lars Vandecasteele 12/03/2016

Snelle service en kwalitatieve producten

Wouter Van Dam 01/03/2016

Ik kwam uw winkel toevallig tegen tijdens het surfen en moet zeggen dat ik onder de indruk was van de ruime keuze die u aanbiedt. Zodoende heb ik dan ook direct mijn eerste bestelling geplaatst. Ondertussen heb ik mijn bestelde goederen in perfecte staat ontvangen en ben zeer tevreden. Niet alleen van de goede kwalitieit maar ook van de zeer snelle service. Ik ga zeker nog bestellingen plaatsen want hier vind ik niet alleen mijn smaak maar ook de zeer goede afhandeling qua betaling en verzending vind ik super. Doe zo verder en ondertussen heb ik ook bij vrienden reclame gemaakt voor uw bedrijf. Keep up the good work!

Sven Verbeeck 25/01/2016

Snelle, goede service, maar het beste van al, super dassen! Kleur en kwaliteit zoals ik gehoopt had! Ik had 6 dezelfde dassen voor 6 compleet andere mannen en allemaal vinden ze hem super mooi om te dragen op onze trouw!!

Debbie 15/12/2015

Super kwaliteit van stropdassen en snelle en vlotte levering super website

Rik Piens 11/11/2015

Ik heb hier zeker geen spijt van! De kwaliteit van artikelen aangekocht via een online shop valt altijd af te wachten, maar ik ben prettig verrast door de mooie en fijne das die ik toegestuurd kreeg. Prijs/kwaliteit is zeker in orde.

Alain 27/10/2015

Ik ben zeer tevreden over de levering van de stropdas voor mijn echtgenoot. De kleur is de desgewenste kleur, de kwaliteit ziet er goed uit en de levering is vlot gegaan en was netjes en beschermd ingepakt. Ik zal in de toekomst zeker anderen aanraden om bij jullie een das te kopen zeker zoals in mijn geval ik in geen enkele winkel de juiste kleur vond op dit moment. hartelijk dank mvg Karin

Karin Van Eylen 15/10/2015

vlugge service zeer tevreden met de clipdas die altijd goed zit !

Anonymous 05/10/2015

Goede omschrijving Foto komt zeer goed overeen met de gekozen das. Prima kwaliteit

Tim 02/09/2015

We zijn zeer aangenaam verrast van de service, de kwaliteit en de stiptheid. Zeker een aanrader!!!!

Stef De Feyter 13/07/2015

Ik zocht een das in een specifieke kleur voor mijn vriend. De kleur die ik zocht is niet zo makkelijk te vinden, maar ik vond hem op stropdassenwinkel en hij benadert in het echt goed de foto die ik hier had gezien. Prijs/kwaliteit is in orde. Ook handig voor een werkende mens is dat de das in een enveloppe geleverd wordt, die in een brievenbus kan, zodat ik niet naar een afhaalpunt moet omdat ik niet thuis was op moment van levering. Een tevreden klant dus!

Anonymous 27/06/2015

ik ben zeer tevreden over stropdassenwinkel.be Kwalitatieve das voor een mooie, betaalbare prijs.

thienpont stijn 31/05/2015

Een mooi assortissement. Dat mag, wat mij betreft, nog ruimer. Snel en gemakkelijk besteld. Een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Keurig geleverd. Intussen al meerdere van de dassen gedragen. Ze knopen perfect. Daardoor zitten ze ook keurig in de hemdskraag. Kortom, een tevreden klant.

Guy Vanhengel 26/05/2015

Heb hier mijn eerste 2 stropdassen besteld, ze werden goed thuis geleverd en de kwaliteit van de dassen is veel beter dan dat ik gedacht had, Kleuren komen goed overeen met wat je op het scherm ziet en de lengte en de breedte van de dassen laten mijn full windsor knot goed uitkomen, Fijn zo!!

Patrick Louis 13/03/2015

Mooie das, mooie kwaliteit! Kleur ook perfect! Precies wat we verwacht hadden!

Anonymous 29/12/2015

Snelle levering en producten van goede kwaliteit!

Tim Martens 22/12/2014

Leuke shop met veel keuze die niet te duur is. En een snelle verzending naar huis.

Laurent Coolens 19/12/2014

knappe mooi afgewerkte das snel thuis bezorgd aan een correcte prijs, ik kom hier terrug

Johannes Hendricx 19/12/2014

Zeer tevreden! Bestelling was na 2 werkdagen al afgeleverd, + een mooie cadeauverpakking.

Anonymous 08/12/2014

Snel geleverd Mooie das Mooie prijs Dus niets op aan te merken

Martin 29/10/2014

Prima service, na bestelling en betaling zijn de dassen na 4 werkdagen thuis geleverd.

Patrick Laenens 20/10/2014

Zeer mooie bretellen! Cadeau tje voor mijn man en hij was er heel blij mee. Zeer goede kwaliteit. Aanrader!

Tilli 27/09/2014

Mooie kwaliteit en afwerking. Correcte en snelle levering.

kelly 22/09/2014

Voor eerste keer een bestelling geplaatst. -correcte verhandeling -goede prijs-kwaliteit -snelle levering!

M.C. 08/09/2014

mooie kwaliteit en snelle levering het koor ziet er weer top uit

johan 24/08/2014

Snelle levering. Goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met de stropdas. De kleur was perfect, dus wat je ziet is wat je krijgt.

Luyckx 21/08/2014

Snelle service. Na bestelling na 5 dagen ontvangen, inclusief weekend en betaling. Goed verpakt, dus kans op schade of natheid is miniem. Correcte omschrijving van het product. Mooie service in het algemeen.

JH 21/08/2014

Heel brede keuze uit groot assortiment aan accessoires. Wij zochten een specifieke kleur van das en vonden die enkel via jullie site! Tof van de site om sommige bijhorende accessoires (zoals stropdassen of manchetteknoppend) aan te bevelen. Snelle levering van de producten!

Delphine 30/07/2014

Overzichtelijke site met duidelijke foto\'s. Snelle levering. Alleen heb ik zelf de verkeerde kleur gekozen. Hopen dat de tot nu toe geleverde service vergelijkbaar is met de service na verkoop:-) Groeten, Manuel

Manuel Vgh 28/07/2014

Mooie stropdas in de perfecte kleur die ik zocht, de kwaliteit van de stof en de afwerking zijn prachtig. Leuk dat je pochetten en manchetknopen van identiek dezelfde stof kan bestellen. Het pochetje is wel wat soepel om mooi te vouwen maar dit kan wel opgelost worden met een strijkijzer.

TomV 14/07/2014

Kwaliteit en service is goed. Stropdas werd snel en netjes thuis bezorgd in nederland.

Ron 26/06/2014

Goeie service, goeie kwaliteit, eerlijke prijs. Top!

Anonymous 23/06/2014

Bestelling supervlot verlopen! Levering heel keurig en perfect in orde! bedankt

Kenny 03/06/2014

Perfecte service waarvoor dank. Na 3 dagen mijn stropdas in de brievenbus en het is ook wel degelijk een kwaliteitsvolle en mooie stropdas. Ik ben nu klaar voor het huwelijksfeest voor mijn dochter. En zal in de toekomst niet twijfelen om opnieuw op jullie diensten beroep te doen! Doe zo verder grt Marc

marc cox 06/05/2014

Vlotte levering, kleur kleur zeer gelijkaardig aan de foto, dus zeer tevreden!

Anoniem 06/05/2014

Perfecte service en goede kwaliteit .

Dhondt Guy 05/05/2014

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde dassen! TOP!

driesmans christine 24/04/2014

Ruime keuze. Gemakkelijk te doorzoeken site. Overzichtelijk. Vlotte levering. Kortom een tevreden klant

deceunynck 20/04/2014

De das werd snel geleverd en was perfect van kleur en kwaliteit! De bestelling voor de suite van ons trouwfeest doe ik binnenkort weer bij stropdassenwinkel.be

Anonymous 06/04/2014

alles dik in orde - bestelling - betaling - levering !!!

Jurgen Van den Broeck 29/03/2014

Goede kwaliteit, snelle levering. Wanneer ik de volgende keer dassen nodig heb kom ik zeker terug!

Peter Verniest 25/02/2014

Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je stropdas binnen 30 dagen terugsturen
Sinds 2004 de stropdassen specialist in grote aantallen

Betaal veilig online

×